Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Tilfredse kunder

Brunch kampagne fangede min opmærksomhed

Vi tog med glæde imod Brunch kampagnen fra Boligkompagniet, og kom i den anledning i kontakt med Kasper Poulsen, som vi valgte til salget af vores bolig. Dan fra Boligkompagniet blev samtidig vores købsmægler, og det var en forrygende oplevelse at have mæglere fra samme firma til at varetage både salg og køb. Deres samarbejde virkede upåklageligt, og der var styr på det på alle fronter. Vi har været ovenud tilfredse. Stor tak til Boligkompagniet.

Sælger af Bredgade 7A

Tilgængelig 24/7

Som interesserede købere tog Kasper Poulsen virkelig godt imod os, og selvom han var sælgers mand, havde han stadigvæk øje for os, hvilket skabte tryghed hele vejen igennem hele processen. Kasper var imødekommende, oprigtig, ærlig og tilgængelig, og vores fordomme om smarte mæglere blev straks gjort til skamme, fordi alt blev lagt frem og Dan sørgede for, at vi var velorienterede fra start til slut. Det var en fantastisk oplevelse, og vi er så glade for vores boligkøb.

Køber af Knud den stores vej 93, Roskilde

 

’’Forventningerne blev indfriet’’

Vores søn havde gode erfaringer med Thomas Overgaard, og vi synes derfor, at det var helt naturligt at vælge ham til vores boligsalg. Efter mere end 30 år på samme bopæl, var det med vemod at sætte processen i gang, men Thomas var utrolig sød og hjælpsom, og vi fik samme positive indtryk, som vores søn havde fået. Vores bolig blev solgt på 14 dage, så vi har kun roser at give til Boligkompagniet.

Lissi og Bent, sælger af Terrasserne 99, Himmelev

Boligkompagniet – når du vægter tryghed og service

Vores bolighandel startede med et boligkøb, og via de sælgere valgte vi Boligkompagniet, fordi de anbefalede dem. Kasper Poulsen var derfor vores mægler i både køb og salg, og vi fik en rigtig positiv oplevelse med en ydmyg mand, der lyttede og tog sig god tid, uanset tidspunktet for kontakten. Ja, faktisk gik det så godt, at allerede nogle timer efter vi havde skrevet under, så var der fremvisning, og vores bolig blev solgt.

Sydney og Mads, sælger af Terrasserne 73, Himmelev

’’Reel og ærlig’’

At Thomas godt kunne lide vores bolig, herskede der ingen tvivl om, og han gik reelt og ærligt til vores bolig på godt 280 m2, som vi godt var klar over, ville kræve noget ekstra. Dét havde Thomas, og vi var i løbende dialog omkring fremvisninger, boligmarkedets konjekturer og hvilke virkemidler vi kunne gøre brug af undervejs. Så vores mavefornemmelse var rigtig, da vi valgte Thomas Overgaard fra Boligkompagniet!

Ulla & Bo, sælger af Præstemarksvej 58, 4000 Roskilde

’’Tryg og nem proces’’

Det har været en ganske behagelig oplevelse at købe bolig gennem Boligkompagniet. Han var velorienteret til vores fremvisning, og det var dejligt at der blev givet god tid, samt at han tog det stille og roligt til vores møder, så vi kunne mærke rigtigt efter. Forhandlingsdelen var veltilrettelagt, og han vægtede begge parters interesse, hvilket gav et godt indtryk og fik forløbet til at fungere upåklageligt.

Køber af Bredgade 7A, 4000 Roskilde

Alle pengene værd

Enhver bolighandel burde være, som den man får gennem Boligkompagniet. Kasper Poulsen havde solgt for os før, med stor succes, og samme succes fik vi glæde af her anden gang også. Lige fra start viste Kasper sig som en super energisk og pligtopfyldende ejendomsmægler, der var dygtig til sit arbejde og tilgængelig 24/7. Kasper tog ansvar og var proaktiv på at få alle detaljer på plads, og han slap ikke sagen førend salget var fuldt helt til dørs. På kun 6 dage havde Kasper løst opgaven, så vi var ovenud tilfredse.

Hvis du ønsker en nem og gennemskuelig bolighandel, så er det Boligkompagniet du skal kontakte.

Pia og Brian Rytter, sælger af Sandvejen 12

ROSENDE ORD TIL BOLIGKOMPAGNIET

Boligkompagniet har været helt fantastisk hele vejen igennem salgsprocessen. De er utrolig venlige og kompetente, og jeg vil gerne sige dem tusind tak for et godt forløb. På blot tre dage fik jeg solgt boligen, og jeg var ovenud tilfreds med prisen. Jeg har kun rosende ord til overs for Boligkompagniet!

Sælger af Vejlegårdsparken 48

SOLGT PÅ 27 DAGE 

Jeg blev opmærksom på Boligkompagniet via en avisannonce, der fangede min interesse. Derefter havde jeg et besøg af Karsten Juul omkring en vurdering af min lejlighed. Min spontane idé om vurdering blev pludselig til et boligsalg, idet jeg samtidig forelskede mig i et lille rækkehus, og et salg blev hurtigt en realitet. Med Karsten Juul, som ejendomsmægler, og Julie Andersen i administrationen gjorde de begge min salgsproces til en god oplevelse. På den baggrund kan jeg varmt anbefale Boligkompagniet.

Sælger af Roskildevænget 26

5 stjerner til Boligkompagniet

Det var et drømmescenarie at have vores parcelhus til salg hos Boligkompagniet. Med Dan Frederiksen i spidsen blev det en fantastisk oplevelse og vi er fuldt ud tilfredse med forløbet. Allerede fra første færd lod han os berette om boligen, så han blev klædt på ud fra vores ønsker - og det skabte hurtigt resultater. På fjerdedagen havde vi allerede det første bud, og interessen var så stor, at det endte med en budrunde med 6 købere og 200.000 kr. over udbudsprisen. Med 22 par til Åbent Hus præsterede Dan at give os tilbagemeldinger og holde overblikket gennem det lynhurtige boligsalg, og vi vil give de bedste anbefalinger til Dan og hele teamet bag Boligkompagniet.

Sælger af Lundemarken 13

GANSKE ENKELT

Så let kan det siges. Hos Boligkompagniet er det ganske enkelt. Jeg havde et godt samspil med Karsten Juul, og jeg var efterfølgende mindst lige så tilfreds med sagskoordinator Pernille Munck Vesterlind. Over to måneder havde jeg omkring 30 besøgende til henholdsvis fremvisninger og åbent hus. Så jeg var godt tilfreds med aktiviteten, og Karsten var flink til at give tilbagemeldinger efter hvert besøg.

Prissætningen blev afgørende for mit valg af mægler, og jeg vil nok vælge dem igen, hvis jeg står overfor en bolighandel.

Sælger af Terrasserne 8, 4000 Roskilde

NOK OMRÅDETS HURTIGSTE SALG OG HØJESTE AKTIVITETSNIVEAU

Vi vil gerne give fuld skrue med alt det positive, vi kan berette om Boligkompagniet, Dan Fredriksen og teamet bag. Det har været en fantastisk oplevelse, både at sælge og samtidig købe ny bolig, gennem Boligkompagniet. De har tillige stået os bi med alt papirarbejdet og advokathjælp, og det har sandt at sige været rigtigt fint det hele - også en særlig tak til Pernille Vesterlind i den forbindelse.

Med et af områdets hurtigste salg, på godt halvanden måned og masser af aktivitet, var vi helt overvældede over succesen. Dan var desuden medvirkende årsag til, at vi som købere til vores kommende bolig, blev valgt blandt de interesserede købere. Så vi har absolut intet at klage over og vi kan varmt anbefale Boligkompagniet, når du skal have solgt bolig eller leder efter en ny!

Sælger af Pærevej 3, 4070 Kirke Hyllinge.

SOLGT TIL PRISEN MIDT I CORONATIDEN

Tilfredsheden vil ingen ende tag, når det drejer sig om Jesper Mandrup og salget af Frederiksborgvej. Jespers arbejdsindsats var helt fantastisk, hans positive energi og begejstring bredte sig til de potentielle købere, og vi oplevede en optimisme. Jesper var velforberedt og vi fik en oplevelse af, at han gik ind i det her, som var det hans eget hus, han skulle sælge. Ved fremvisninger og Åbent Hus gennemgik Jesper boligen inden, så alt præsenterede sig optimalt, og 5 min efter sidste mand havde forladt boligen, kontaktede Jesper os med en grundig feedback over interesserede parter. En pålidelig mægler, der er på 24/7.

Sælger af Frederiksborgvej 135A, 4000 Roskilde.

SOLGT TIL PRISEN PÅ 10 DAGE

I forbindelse med vores boligkøb mødte vi Karsten Juul fra Boligkompagniet på en fremvisning, og vi blev meget begejstrede for ham, og derfor valgte vi ham som ejendomsmægler til vores egen bolig. Dermed fik vi fornøjelse af at kende Karsten både i salgs- og købssituationer, hvilket han klarede til ug. Han holdt os velinformerede i begge processer, og var vaks med tilbagemeldinger når dette var påkrævet og hurtig med ønsket respons. Vi er fuldt ud tilfredse med Karsten Juul fra Boligkompagniet.

Sælger af Tværvej 1, 4000 Roskilde

TILLIDSVÆKKENDE FRA START TIL SLUT

Et positivt førstehåndsindtryk af Kasper Poulsen gjorde at vi valgte Boligkompagniet til salget af vores bolig. Han havde gjort sit forarbejde i forhold til de mennesker han sad overfor, han stak en finger i jorden og havde respekt for vores situation, hvilket var en tydelig forskel i forhold til hans konkurrenter. Han forstod at salget af boligen var uvant for os, og hans personlige og empatiske tilgang skabte en tryghed, hvilket var en smart tilgang til salget. Desuden var det positivt at Kasper også havde fokus på eftersalget, og inddragede både sælger og køber i overdragelsen af boligen, så han fulgte det helt til dørs. Huset blev solgt indenfor en måned og til prisen.

Sælger af Himmelev Bygade 30A, 4000 Roskilde

ET VELFUNGERENDE KOMPRIMERET FORLØB

Den, der finder min næste bolig, får mit hus til salg. En anderledes fremgangsmåde, hvor der er mange bolde i luften på en gang, og hvor det hele skal gå op i en højere enhed. Hvem kan løse det? Det kan Dan Frederiksen. Og netop en anderledes fremgangsmåde, kræver en anderledes tilgang, og dét havde Dan. Han var fremsynet med forskellige tiltag, og han havde hele tiden plan B lige ved hånden, hvis det blev nødvendigt. Han var lydhør overfor mine behov og hurtig på aftrækkeren, når det gjaldt. Desuden vil jeg også gerne rose den administrative del af Boligkompagniet, der fungerede mindst ligeså godt og upåklageligt, som salgsprocessen gjorde med Dan.

Sælger af Klosterengen 8 & Køber af Himmelev Have, 4000 Roskilde

TOPKARAKTER TIL KASPER FRA BOLIGKOMPAGNIET!

Som erfaren boligsælger, vidste jeg præcis, hvad jeg søgte. Jeg var ikke kun på udkig efter den første og den bedste, men efter den rette til opgaven. Dét fandt jeg i Kasper Poulsen fra Boligkompagniet. Han var meget lyttende og var obs på mig og mine ønsker, hvilket naturligvis tiltalte mig, så jeg følte mig i gode hænder. Den gode kemi betød samtidig, at jeg havde tiltro til hans anbefalinger, og han viste sig at være en fantastisk sælger, der både var behagelig og samarbejdsvillig. Salgsprocessen stod på et lille års tid, og Kasper stod mig bi under hele perioden. Dérfor topkarakterer til Boligkompagniet

Sælger af Mosevang 4, 4000 Roskilde

JESPER MANDRUP - EN MÆGLER, DU KAN REGNE MED!

Da Havelodden 25 kom på markedet, måtte vi bare ud og se den. Vi stod overfor en ferietid, og Jesper Mandrup udviste stor fleksibilitet med en fremvisning, der passede ind i vores planer. Men der var slet ingen tvivl. Vi ville byde på huset! Der var høj aktivitet på boligen, og trods de mange interesserede, fik Jesper os ikke til at føle os pressede eller ønskede at spille os ud mod hinanden. Han var en fair mægler, og ham og resten af teamet hos Boligkompagniet stod klar til at hjælpe os i mål. Netop derfor vil vi gerne viderebringe vores anbefalinger, for Jesper Mandrup og teamet hos Boligkompagniet er til at regne med!

Købere af Havelodden 25, 4000 Roskilde

VI KAN GIVE BOLIGKOMPAGNIET DE ALLERBEDSTE - BÅDE I FORBINDELSE MED SALG AF BOLIG - MEN OGSÅ I FORBINDELSE MED KØB AF NY.

Vi har benyttet Louise Bacher fra Boligkompagniet som købermægler i forbindelse med køb af vores nye drømmehus i Roskilde. Louise har været en uvurderlig sparringsparter og hun hjalp os med at få overblik over de mange ting, der er forbundet med et huskøb. Hun samlede de mange tråde og sikrede, at købskontrakten på huset var 100% i orden.
Derfor var det helt oplagt, at Boligkompagniet også skulle sælge vores dejlige hus, som vi har haft i 20 år - som også ligger i Roskilde. Louise og Kasper fra Boligkompagniet var helt igennem fantastiske og der var meget hurtigt mange seriøse fremvisninger, og Louise solgte vores hus på under 2 uger, efter det var blevet annonceret på nettet

Det vi har været så glade for, har været den meget personelige kontakt, som vi både har haft med Kasper og Louise. De var seriøst interesserede i os som sælger og var gode til at sætte sig ind i alle de følelser, der opstår når man skal sælge et hus, efter mange år med mange gode minder.

Vi har følt os meget personligt og yderst professionelt behandlet og det er tydeligt, at de virkelig kender Roskilde og ved hvad de taler om. Vi kan Boligkompagniet de allerbedste anbefalinger - både i forbindelse med salg af bolig - men også i forbindelse med køb af ny.

Sælger af Knud Den Stores Vej 13, 4000 Roskilde

10 UD AF 10 STJERNER

"Da min datter gerne ville tættere på København gav det mest mening at sælge med den nuværende lejlighed beliggende i Roskilde. Via nettet googlede jeg mig frem efter mæglere og fandt til min store fornøjelse den relativt nyåbnede ejendomsmægler, Boligkompagniet. Jeg kontaktede mægleren og ganske hurtigt blev der arrangeret en aftale med mægleren Tobias, som hurtigt besøgte lejligheden, hvorpå vi sammen fandt en rimelig pris. Det var fedt at samarbejde med Boligkompagniet gennem hele forløbet. Mæglerne var super kompetente og mens mægleren Camilla klarede alle fremvisningerne, ordnede mægleren Louise en masse af det administrative samt kommunikationen i forbindende med papirarbejdet, mens Tobias var knivskarp på salget. Vi fik i de få måneder lejligheden var til salg en del henvendelser, dog blev lejligheden solgt med et lille nedslag, som jeg selvfølgelig helst ville have undgået. Ellers har jeg kun godt at sige, mæglerne var alle sammen positive, imødekommende, hjælpsomme og overbærende. De levende fuldt ud op til mine forventninger, og jeg følte jeg fik en meget personlig behandling, som nok ikke havde fundet sted hvis jeg havde valgt en af de store kæder. Jeg vil af hjertet kunne anbefale Boligkompagniet videre med 10 ud af 10 mulige stjerner!"

Monica Salomon, sælger af Holbækvej 12

MOTIVERET MÆGLERE MED RIGTIG FEDT DRIVE.

Vi var blevet enige om at sælge vores lejlighed og var meget interesserede i, hvad vi kunne få for den. Vi havde hørt, at der var startet et nyt ejendomsmæglerfirma i Roskilde, men det var først, da vi fik Boligkompagniets visitkort i postkassen, at vi besluttede os for at give dem et ring. Efter vi tog kontakt, sørgede Tobias for fremvisningen. Hans tilgang var meget offensiv og synlig, og der blev hurtigt arrangeret åbent hus, og sat skilt op. Han udviste masser af energi, virkelig meget motivation og et rigtig fedt drive. Man følte han var igang i døgnets 24 timer, og man kunne altid få fat på ham. Efter 80 dage på markedet blev vores hus solgt til den udbudte pris. Overordnet set var kommunikationen med Boligkompagniet rigtig god, og vi vil til hver en tid anbefale dem til andre. Vi tror på, at det er vigtigt at støtte op om det lokale.

Jacob, sælger af Ahornlunden, 4000 Roskilde

VORES HUS BLEV SOLGT PÅ BARE 5 DAGE!

Det var lidt af en tilfældighed, at vi kom i kontakt med Boligkompagniet. Vi var på udkig efter et nyt hus, og i den forbindelse var vi ude og kigge på ejendom på Møllehusvej, som viste sig at være til salg hos Boligkompagniet. Vi fik så godt et indtryk af firmaet, at vi besluttede, at de også skulle sælge vores hus på Klintevej. Det er Kasper, vi har haft kontakt med til både køb og salg, og det har vi været rigtig glade for. Vi kan vist ikke være andet end rigtig godt tilfredse, for vores hus blev solgt på bare 5 dage! Kasper var meget opsøgende og aktiv og hurtig til at få interesserede boligkøbere ud og kigge på vores hus. Kommunikationen med Boligkompagniet er hele vejen igennem forløbet rigtig fint, og vi har fået alle nødvendige informationer og svar på vores spørgsmål. Vi har følt os helt trygge ved både køb og salg og vil til hver en tid anbefale Boligkompagniet til andre – faktisk har vi allerede gjort det! Alt i alt har vi været rigtig godt tilfredse.

Køber af Møllehusvej 58 og sælger af Klintevej 1

MÆGLERNE HOS BOLIGKOMPAGNIET VAR HELT PERFEKTE.

Efter at have været i kontakt med intet mindre end to andre større mæglerkæder der på skift igennem det sidste år havde forsøgt at sælge vores hus uden held, besluttede vi at prøve noget helt nyt. Vi kontaktede Boligkompagniet, hvorpå Tobias kom forbi og satte en pris vi var helt tilfredse med. Vi nåede både at blive annonceret over nettet samt have et åbent hus og ind til flere frem-visninger, til huset faktisk i løbet af 14 dage var solgt og underskrevet til et fornøjeligt ungt par, der bestemt kunne bruge pladsen og haven til børn og venner. Vi gik en del ned i pris, men efter et år med stilstand, ville vi bare gerne have huset solgt, da vi også for længst er flyttet i lejlighed. Mæglerne hos Boligkompagniet var helt perfekte. Alt papirarbejdet er afsluttet og endeligt her til d. 1. November, og vi har nydt at samarbejder med dem. Det kørte super godt.

Mogens, sælger af Møllehusvej 58, 4000 Roskilde

BOLIGKOMPAGNIET HAR I ALLE HENSEENDER UDVIST STOR PROFESSIONEL KOMPETENCER OG LEVERET ET EFFEKTIVT STYKKE ARBEJDE

Efter 25 år i Roskilde centrum trængte min mand og jeg til at komme ud og kigge på noget mere grønt, naturrigt og afslappende. Vi havde kontakt til en større mæglerkæde i første omgang, men vi følte ikke rigtig, at der blev taget ordenligt hånd om vores sag. Efter nogle måneders liggetid uden at vi hørte det store, fik vi, gennem en bekendt, at vide, at vi skulle kontakte Tobias fra Boligkompagniet. Her takkede vi Ja til annoncepakken og havde rigtig god succes med et åbent hus, der løbende gav en masse yderligere fremvisninger. Mæglerne Tobias og Casper gjorde et super flot stykke arbejde og efter små 2 måneder havde vi 2 bud på huset. Det var Casper der til sidste fik købsaftalen skrevet under, og vi fik en rigtig god pris, som vi alle var tilfredse med. Boligkompagniet har i alle henseender udvist stor professionel kompetence og leveret et effektivt stykke arbejde både hos kontoret samt hos mæglerne. Tak!

Jytte, sælger af Ruggårdsvej 17, 4000 Roskilde

JEG VIL HELT SIKKERT ANBEFALE BOLIGKOMPAGNIET

Jeg så en reklame i banken om en nystartet ejendomsmægler. Det var Boligkompagniet, som jeg ikke kendte på forhånd, men jeg ville gerne bruge en mægler fra Roskilde. Først fik jeg kontakt med Tobias, og derefter blev det Kasper, der kom og solgte huset. Det gik fornuftigt og godt. De var hurtige til at sætte i avisen og hurtige til at sælge huset. En af mine venner opdagede faktisk, at mit hus var i Roskildeavisen, næsten inden jeg selv var klar over, at det var sat til salg. Der var nok, der var interesserede, og jeg nåede kun at have tre fremvisninger, og huset blev solgt rimelig hurtigt. Det skete inden for 14 dage, og huset blev solgt til prisen, uden at der blev givet afslag. Det er første gang, jeg har solgt bolig, så jeg har ikke så stor erfaring med mæglere, men min vurdering er, at alt var, som det skulle være. Folk i Boligkompagniet var søde og rare, og det var nemt at komme i kontakt med dem. Man kunne altid få fat på en på kontoret, og de var flinke til at ringe tilbage. Jeg vil helt sikkert anbefale Boligkompagniet til andre. Jeg har dog givet dem lille tip. Dem jeg selv købte mit nye hus af, inviterede mig ud til en kop kaffe (det havde deres mægler foreslået), så vi lige kunne snakke om nogle praktiske ting, blandt andet overtagelse af gardiner. Uden om mæglerne gjorde jeg så det samme med dem, der købte af mig.

Sælger af Nebsmøllevej 5 4100 Ringsted

Boligkompagniet Roskilde

Djalma Lunds Gård 3, 1.
4000 Roskilde
Tlf:. 50405050
Email: info@boligkompagniet.dk