Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Sælg din bolig

Bestil en salgsvurdering

Roskildes mest lokale ejendomsmægler

Vi er et hold lokale ejendomsmæglere, der bor i byen. Vi kender byen og er alle uddannede og har tilsammen handlet boliger i Roskilde i mere end 100 år - vores børn går i skole her - og det er her, vi har vores netværk.

Vi ønsker en personlig og enkel kommunikation til sælger og køber igennem hele forløbet. Vi prioriterer et godt køberkartotek og en direkte kontakt - hvor vi ringer når vi har noget der er relevant for dig.

Du skal vælge os, hvis du vil have lokale, engagerede mennesker med mange års erfaring i Roskilde, et enkelt men solidt mæglerarbejde, og en mægler der holder, hvad han lover.

Boligsalg i Roskilde

Måske har du længe overvejet at sætte din bolig i Roskilde til salg. Det er muligvis noget, du og din bedre halvdel har snakket om i det sidste stykke tid. Det kan meget vel være, at jeres omstændigheder har ændret sig. Dengang I flyttede til Roskilde, var I nok en børnefamilie, der havde brug for en mere rolig tilværelse. Det gjorde det muligt for jer at fokusere på at give jeres børn en dejlig barndom, mens de voksede op i nogle trygge rammer. Men nu er børnene måske fløjet fra reden. Det vil altså sige, at I nu sidder i en helt anderledes situation. Vi ved, at det kan være svært at træffe beslutningen om at sætte jeres bolig til salg. Men når I lærer mere om BOLIGKOMPAGNIET, så bliver det nemmere for jer at gøre det. Vores kompetente og veluddannede ejendomsmæglere kender lokalområdet og kan klare dit boligsalg i Roskilde.

 

Vi ved, at der kan være nogle følelsesmæssige udfordringer, inden man er klar til at sætte sin bolig til salg. Der er nok mange dejlige minder, som er tæt tilknyttet til jeres bolig. Det er noget, vi altid holder os for øje. Vi har stor respekt for den følelsesmæssige værdi, som jeres bolig har. Det er noget, der kommer til udtryk i den måde, vi udfører jeres boligsalg i Roskilde på. Vi har fuld forståelse for, at jeres hjem altid har haft stor betydning for jer og jeres børn. Men måske er I allerede nået frem til den konklusion, at det er på høj tid, at I flytter til en bolig, der er mere hensigtsmæssig. Fordi jeres behov har ændret sig, så giver det god mening, at I begynder at overveje en anden bolig, der bedst matcher jeres nuværende situation. Det er her vores ekspertise træder ind i billedet.

 

Noget der kan hjælpe jer godt på vej, er en realistisk salgsvurdering. Vi har gjort det nemt for jer at få en retvisende salgsvurdering ved at give os nogle enkle oplysninger om jeres bolig. Derefter kontakter vi jer straks. Når vi laver en salgsvurdering, tager vi alle de faktorer, der har betydning for salgsprisen, i betragtning. Vi er meget grundige og kigger bl.a. på boligens stand og beliggenhed. Som I ved, er der tale om to vigtige faktorer, som har afgørende betydning for salgsprisen. Derudover kigger vi også nøje på prisniveauet i jeres område. Det gør vi på baggrund af tidligere boligpriser, som giver et fingerpeg om, hvordan andre lignende boliger er blevet vurderet. Vi sammenligner også boliger, som er til salg på nuværende tidspunkt. På den måde kan vi give jer en meget grundig og retvisende salgsvurdering. Det gør dit boligsalg mere overskueligt.

 

Når vi gennemfører et boligsalg i Roskilde, trækker vi også på vores dybdegående kendskab til byen. Vi bor selv i Roskilde og har fingeren på pulsen af det lokale boligmarked. Fordi vi har stort fokus på kundeservice, er du garanteret et trygt forløb. Vi giver vores kunder personlig rådgivning og hjælper dem til at få den bedste pris for deres bolig.Læs mere Læs mindre