Bestil en uforpligtende salgsvurdering

VELKOMMEN TIL BOLIGKOMPAGNIET ROSKILDE

Konceptet er enkelt, og er for dig der ikke vil nøjes med de boliger, der allerede ligger på nettet: Du kontakter os med dit boligønske - og vi tilbyder at finde det enten i vores sælgerkartotek og/eller aktivt gå opsøgende ind i det område, du ønsker at bo med bl.a. direkte og tilpassede søge-flyers til boligejerne samt mulighed for anonyme søgeannoncer i lokalavisen.

Endnu en video Endnu en video Endnu en video Endnu en video Endnu en video Endnu en video Endnu en video Endnu en video

MØD HELE ROSKILDE TEAMET HER

Roskilde

Kasper Poulsen
Kasper Poulsen
Indehaver
Kasper har helt fra sin tidlige ungdom fundet ejendomsmæglerfaget særdeles interessant.. Det var dog først efter 4 år som skolelærer, at Kasper for alvor fandt sin rette jobmæssige hylde, da han skiftede folkeskolen ud med et job i mæglerbranchen. Kaspers helt store passion er fast ejendom og han brænder enormt for mæglerfaget og hele processen omkring køb og salg af bolig. Især kombinationen af den menneskelige kontakt samt ønsket om at skabe tilfredshed hos både køber og sælger, er noget Kasper lægger særlig vægt på, idet han betragter enhver bolighandel som en tillidssag. Igennem sit tidligere virke som skolelærer og specielt i sit nuværende job er Kasper fuldt bevidst om, at mennesker er forskellige og har forskellige behov, som kræver forskellige indgangsvinkler og individuel rådgivning. Denne grundtanke fungerer derfor som den røde tråd gennem hele Kaspers tilgang til enhver bolighandel. I mødet med Kasper vil du opleve en yderst professionel og nærværende person, der med sit udadvendte, glade og tillidsvækkende sind, vil være din garant for en god og tryg bolighandel.
Karsten Juul
Karsten Juul
Ejendomsmægler MDE
Karsten er oprindelig økonomiuddannet fra Copenhagen Business Academy, hvorefter han var forbi Nykredit som privat økonomirådgiver, men drømmen om at blive ejendomsmægler gjorde at skiftet til mæglerbranchen fandt sted for nu snart 13 år siden. Karsten elsker sit arbejde og gør en ære i at hjælpe både købere og sælgere trygt igennem deres ejendomshandel. Karsten forstår sammenhængen mellem succes og hårdt arbejde kombineret med evnen til at læse kundes behov og købsmotivation. Så søger du en engageret, faglig dygtig, smilende og ikke mindst ihærdig mand, så vil Karsten være et rigtig god bud.
Dan Frederiksen
Dan Frederiksen
Salg og vurdering
Dan er oprindeligt udlært som tjener, og blev senere butiksbestyrer i en detailforretning. Men Dan har altid følt at ejendomsmæglerbranchen var det helt rigtige for ham. Derfor besluttede Dan at tage en traineeuddannelse hos en større ejendomsmægler i Nordsjælland, hvor han gennem årene har solgt mange forskellige ejendomme. Dan er hos Boligkompagniet nu helt på hjemmebane, da han er født, opvokset og bor i Roskilde. Dan er kendt for hans meget store kundeservice, og han vil gøre alt for, at alle får en god behandling og et trygt og godt boligkøb- og salg. Møder du Dan på din vej, er du garanteret et top engageret og imødekommende menneske - med et evigt højt humør.
Thomas Overgaard
Thomas Overgaard
Salg og Vurdering
Thomas er oprindeligt uddannet som akademiøkonom i detailhandel, hvor han har 10 års erfaring med salg og ledelse. Dog har mæglerbranchen altid haft hans store interesse, da en stor del af hans familie arbejder indenfor mægler- og bankverdenen. I 2002 tog Thomas springet og skiftede arbejdspladsen i FDB ud med en trainee stilling i Danbolig Hvidovre, og han blev i den grad bidt af faget. Senere skiftede Thomas til Nybolig, hvor han ligeledes har haft sin egen Nybolig forretning. Thomas ved at et godt salg ikke kommer af sig selv, så han sætter service og professionalisme højt i hans møder med kunderne, ligesom det gode humør er en stor del af Thomas’ væsen. Så søger du en engageret, erfaren og personlig rådgivning med køb eller salg af bolig, så er Thomas det rigtige bud.
Tobias Nielsen
Tobias Nielsen
Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE
Siden 2001 hvor Tobias startede som trainee i Danbolig Roskilde har han arbejdet med salg af boliger. Han har i en periode undervist bl.a. ejendomsmæglere i salg og har i 7 år endvidere været medejer af en Danboligforretning i Roskilde. Når Tobias ikke sælger ejendomme i Roskilde, har han ind i mellem nogle forelæsninger for kommende ejendomsmæglere på CPH Business School. Udover uddannelsen som ejendomsmægler og valuar, har Tobias en HD, samt en række salgs- og ledelsesuddannelser. Tobias er certificeret til at lave lånevurderinger for Totalkredit, samt har gennem tiden også lavet en del Syn og Skønssager. Tobias er kendetegnet ved en høj energi, arbejdsom og et ukueligt godt humør.
Louise Bacher
Louise Bacher
Daglig leder, Ejendomsmægler MDE
Louise har hele sit liv haft sin færden i Roskilde. Først på Skt. Josef Skole og siden i gymnasium på Katedralskolen samt efterfølgende på Roskilde Handelsskole. Herefter brændte Louise for at gøre karriere i ejendomsmæglerfaget, og fik elevplads hos ejendomsmægler i Roskilde Centrum. Louise har altid haft med rådgivning og salg at gøre, og blev i 2001 uddannet ejendomsmægler i byen. Louise har i mange år været hos EDC i Roskilde samt 3 år hos Nybolig bl.a. i rollen som ejendomsmægler, lånerådgiver ifm. Lån i fast ejendom samt som køberrådgiver til glæde for købere, der ønsker tryghed i en ejendomshandel. Herudover har Louise altid haft overblikket over ”kontorets trivsel” og sætter en ære i struktur og konstant udvikling både personligt og fagligt – til gavn og glæde for alle omkring hende. Louise har et nysgerrigt sind, er meget løsningsorienteret og er af natur et positivt og meget engageret menneske med et smittende humør. Ønsker du en ejendomsmægler med top engagement, høj faglig kompetence samt stort lokalkendskab, er det Louise, du skal have fat i.
Jesper Mandrup
Jesper Mandrup
Ejendomsmægler MDE
Jesper er født og opvokset i Roskilde, hvor han også i dag bor med sin kone og 2 børn. Jesper startede sin erhvervskarriere i den lokale Jyske Bank i Algade. Det blev til 10 år i banken, hvor han bl.a. var bolig- og investeringsspecialist. I 1998 forlod Jesper Jyske Bank til fordel for ejendomsmægler-branchen, som han har været tilknyttet siden, bl.a. gennem 10 år hos EDC i Roskilde. Jesper har derfor et indgående kendskab til boligmarkedet og lokalforholdene i Roskilde og har via dette opbygget et stort netværk. Jesper er kendetegnet ved at levere en professionel og engageret indsats, som altid eksekveres med en positiv tilgang og et godt humør.
Rikke Krygermeyer
Rikke Krygermeyer
Administrativ teamleder, ejendomsmægler MDE
Rikke er uddannet ejendomsmægler og har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2001. Hos Boligkompagniet sidder Rikke med det primære ansvar for blandt andet eftersalg, købsaftaler og en masse andet. Privat bor Rikke i Jyllinge og bruger fritiden på mand, børn, hund samt hjælper til når det lokale 1. divisions håndboldhold spiller hjemmekampe. Rikke er god til at have mange bolde i luften og stortrives med en travl hverdag og er her udover god til at bidrage til det gode humør på kontoret.
Nina Sørensen
Nina Sørensen
Salgskoordinator
Louise Theodora Poulsen
Louise Theodora Poulsen
Salgskoordinator trainee
Louise Theodora er født og opvokset i Holbæk og er også her hun har taget 3 år på handelsgymnasiet. Hvorefter hun tog et EU ‘s-kursus med speciale i kontor, og efterfølgende er hun også blevet uddannet som markedsføringsøkonom på Zealand i Roskilde. Louise Theodora har i alt 8 års erfaring i butiksverden både som fuldtid og deltids ansat, hvilket har givet hende mange gode redskaber indenfor service- og kundekontakt. Da Louise Theodora i start januar 2021 var færdiguddannet søgte hun nye muligheder og udfordringer – Hun syntes ejendomsmæglerbranchen virkede som en ny og spændene verden og har derfor nu taget springet og er blevet vores nye sagsbehandler-trainee i Boligkompagniet, hvilket vi er meget glade for. Louise Theodora er glad og imødekommende og står altid klar til at hjælpe med stort og småt.

MÅ VI SÆLGE DIN BOLIG?

Book en uforpligtende vurdering allerede idag

BOOK VURDERING

Boligkompagniet Roskilde

Djalma Lunds Gård 3, 1.
4000 Roskilde
Tlf:. 50405050
Email: info@boligkompagniet.dk