Bestil en uforpligtende salgsvurdering

VELKOMMEN TIL BOLIGKOMPAGNIET KØBENHAVN

Konceptet er enkelt, og er for dig der ikke vil nøjes med de boliger, der allerede ligger på nettet: Du kontakter os med dit boligønske - og vi tilbyder at finde det enten i vores sælgerkartotek og/eller aktivt gå opsøgende ind i det område, du ønsker at bo med bl.a. direkte og tilpassede søge-flyers til boligejerne samt mulighed for anonyme søgeannoncer.

MØD HELE KØBENHAVN TEAMET HER

København

Jonas Lehmann
Jonas Lehmann
Indehaver
Jonas er født på Østerbro og vokset op i Charlottenlund og senere Hellerup. I hans voksne liv har han boet på Frederiksberg og Østerbro, og nu er han bosat i Komponistkvarteret sammen med sin kone og 3 børn. Jonas startede sin karriere i ejendomsbranchen tilbage i 2007 hos Danbolig på Frederiksberg. I 2009 åbnede han sin egen forretning Estate Vesterbro sammen med to kompagnoner. Senere udvidede de med Estate Frederiksberg og Estate Nørrebro. Herefter havde han en kort afstikker til erhvervsmæglerbranchen, hvor han hurtigt måtte sande, at kontakten til familierne og at sælge et hjem trak ham tilbage til det private boligsalg. De seneste tre år har Jonas været medindehaver af 3 Lokalboligforretninger og dermed haft hans daglige gang primært på Østerbro samt i Valby og Sydhavnen. Jonas har derfor solgt rigtig mange boliger i hele københavnsområdet de seneste mange år og kender byen særdeles godt. Jonas brænder for at formidle ejendomme og har en filosofi om, at der er en stærk parallel imellem hans arbejde med at sælge boliger og hans interesse for jagt og fiskeri. ”Sovende mand fanger ingen laks” er Jonas’ mantra; for som Jonas udtrykker det: ”Man er nødt til at stå klar, når der skal handles i en bolighandel og forberedelse samt kendskab til byen er altafgørende”!
Luca Vandel
Luca Vandel
Partner
Luca er født og opvokset i Lyngby og senere i Charlottenlund. I sit voksenliv har han boet på Østerbro, og er nu bosat i Willemoeskvateret sammen med sin kæreste, og skal være far til efteråret. Efter gymnasiet startede Luca med at læse på CPH Business, målrettet mod ejendomsmæglerbranchen. Inden Luca kom her til Boligkompagniet var han daglig leder i en større ejendomsmæglerkæde på Østerbro. Blandt Lucas kompetencer skal særligt nævnes blikket for både sælgers og købers interesser: at se mulighederne for et godt salg og et ligeså godt køb. Luca lægger stor vægt på at bistå sælger mhp at få præsenteret boligen bedst muligt og opnå den bedste salgs-proces og pris.
Alexander Vogel
Alexander Vogel
Partner
Alexander er født og opvokset i Aalborg. I 2009 flytter han til København og starter på Frederiksberg gymnasium. Alexander var aldrig i tvivl om hvad han ville lave efter endt gymnasium. Derfor uddanner han sig til finansøkonom og starter i ejendomsmæglerbranchen. Han er meget målrettet og ikke bange for at tænke ud af boksen for at komme i mål med de opgaver han påtager sig. Alexander er et stort konkurrence menneske, hvilket nok i høj grad kommer fra sportsverdenen, som han elsker at befinde sig i. Han motiveres af at flytte hjælpe familier godt videre og aldrig stille sig tilfreds, men hele tiden bestræbe sig på at blive bedre.
Nina Sørensen
Nina Sørensen
Salgskoordinator
Nina er født og opvokset i Havdrup. Nina har haft sin daglige gang i Roskilde i forbindelse med hendes uddannelse på Roskilde Handelsskole og senere hen ejendomsmægler uddannelsen på Zealand, som hun er ved at afslutte. Nina har været i ejendomsmæglerbranchen i 7 år og beskæftiger sig primært med eftersalg, købsaftaler og en masse andet spændende papirarbejde.
Louise Theodora Poulsen
Louise Theodora Poulsen
Salgskoordinator trainee
Louise Theodora er født og opvokset i Holbæk men har igennem de seneste år haft hendes daglig gang i Roskilde. Louise Theodora har blandt andet taget 3 år på handelsgymnasiet (HHX), et EUS-kursus med speciale i kontor, og efterfølgende er hun også blevet uddannet som markedsføringsøkonom på Zealand i Roskilde. Louise Theodora har i alt 8 års erfaring i butiksverden hvilket har givet hende mange gode redskaber indenfor service- og kundekontakt. Da hun i start januar 2021 var færdiguddannet som Markedsføringsøkonom søgte hun nye muligheder og udfordringer - Hun syntes ejendomsmæglerbranchen virkede som en ny og spændene verden og har derfor nu taget springet og er blevet vores nye sagsbehandler-trainee, hvilket vi er meget glade for. Louise Theodora er glad og imødekommende og står altid klar til at hjælpe med stort og småt.

MÅ VI SÆLGE DIN BOLIG?

Book en uforpligtende vurdering allerede idag

BOOK VURDERING

Boligkompagniet København

Hellerupvej 8
2900 Hellerup
Tlf:. 50405050
Email: info@boligkompagniet.dk