Bestil en uforpligtende salgsvurdering

VELKOMMEN TIL BOLIGKOMPAGNIET KØBENHAVN

Konceptet er enkelt, og er for dig der ikke vil nøjes med de boliger, der allerede ligger på nettet: Du kontakter os med dit boligønske - og vi tilbyder at finde det enten i vores sælgerkartotek og/eller aktivt gå opsøgende ind i det område, du ønsker at bo med bl.a. direkte og tilpassede søge-flyers til boligejerne samt mulighed for anonyme søgeannoncer.

MØD HELE KØBENHAVN TEAMET HER

København

Jonas Lehmann
Jonas Lehmann
Indehaver
Jonas er født på Østerbro og vokset op i Charlottenlund og senere Hellerup. I hans voksne liv har han boet på Frederiksberg og Østerbro, og nu er han bosat i Komponistkvarteret sammen med sin kone og 3 børn. Jonas startede sin karriere i ejendomsbranchen tilbage i 2007 hos Danbolig på Frederiksberg. I 2009 åbnede han sin egen forretning Estate Vesterbro sammen med to kompagnoner. Senere udvidede de med Estate Frederiksberg og Estate Nørrebro. Herefter havde han en kort afstikker til erhvervsmæglerbranchen, hvor han hurtigt måtte sande, at kontakten til familierne og at sælge et hjem trak ham tilbage til det private boligsalg. De seneste tre år har Jonas været medindehaver af 3 Lokalboligforretninger og dermed haft hans daglige gang primært på Østerbro samt i Valby og Sydhavnen. Jonas har derfor solgt rigtig mange boliger i hele københavnsområdet de seneste mange år og kender byen særdeles godt. Jonas brænder for at formidle ejendomme og har en filosofi om, at der er en stærk parallel imellem hans arbejde med at sælge boliger og hans interesse for jagt og fiskeri. ”Sovende mand fanger ingen laks” er Jonas’ mantra; for som Jonas udtrykker det: ”Man er nødt til at stå klar, når der skal handles i en bolighandel og forberedelse samt kendskab til byen er altafgørende”!
Feodora Holm Schrader
Feodora Holm Schrader
Ejendomsmægler, MDE
Feodora er opvokset i Nærum og gået i skole i Holte. Efter gymnasiet valgte Feodora at gå Hotelvejen og læste til Hotel Management i København. Arbejdet med mennesker og service var hendes kald. Udlandet trak og hun læste sin Bachelor i Oxford. Derefter gik turen til London hvor Feodora de næste 5 år arbejdede på et 5 stjernet Hilton Hotel som konference chef og derefter som ansvarlig for medlemmerne i den eksklusive medlemsklub Electric house i Notting Hill. Efter sin hjemkomst til Danmark havde Feodora sin egen forretning på Østerbro med salg af økologiske hudplejeprodukter. Interessen for salg og ejendomme trak, og i 2015 blev salg af økologisk hudpleje skiftet ud med salg af boliger. Feodoras store fokus som ejendomsmægler, er arbejdet med det enkelte menneske og salget af den enkelte bolig, og altid med et stort smil og højt energiniveau.
Julie Andersen
Julie Andersen
Salgskoordinator
Julie har altid været i servicebranchen og har flere års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen. Julie har blandt andet taget 3 år på handelsskolen, hvorefter hun har haft 1,5 år i butiksverdenen både i København og Roskilde, hvor service og kundekontakt altid har vægtet meget højt. Vi er hos Boligkompagniet virkelig glade for, at Julie har sagt ja til at arbejde hos os, og vi er taknemmelige for den grad af service, hun som salgskoordinator lægger for dagen. Herudover står Julie blandt andet for alt markedsføring af vores brand og salgs kampagner samt alle mulige ad hoc opgaver, der falder ind af døren. I kan møde Julie på vores kontor eller i telefonen, hvor hun sidder klar til at modtage jer med et smil og være mere end lydhør overfor jeres behov og ønsker.
Pernille Vesterlind
Pernille Vesterlind
Salgskoordinator, Ejendomsmægler MDE
Pernille har alle dage haft interesse i ejendomsmæglerfaget og er derfor gået den "lige vej" og har uddannet sig på Copenhagen Business Academy som finansøkonom lige efter gymnasiet, og har således været i ejendomsmæglerbranchen siden 2013. I 2015 fik hun sin endelige titel som uddannet ejendomsmægler. Hos Boligkompagniet er Pernille eftersagsbehandler og trives rigtig godt i den altid travle hverdag. Hun sørger for at varetage de solgte sager med stor omhu og entusiasme til stor glæde for alle vores kunder. Samtidig er Pernille også lidt en "blæksprutte" og står dermed også for diverse andre ad hoc opgaver, der hele tiden dukker op. Pernilles hjælpsomme væsen er en fornøjelse at arbejde med, og når du møder Pernille, personligt eller over telefonen, møder du altid en smilende og glad sjæl, der altid gerne vil hjælpe dig med de spørgsmål, der dukker op i forbindelse med en bolighandel.

MÅ VI SÆLGE DIN BOLIG?

Book en uforpligtende vurdering allerede idag

BOOK VURDERING

Boligkompagniet København

Hellerupvej 8
2900 Hellerup
Tlf:. 50405050
Email: info@boligkompagniet.dk