Bestil en uforpligtende salgsvurdering

København

MÅ VI SÆLGE DIN BOLIG?

Book en uforpligtende vurdering allerede idag

BOOK VURDERING

Billede

Mød teamet i København

Billede

Boliger til salg

Billede

Tilfredse kunder

Billede

Åbent hus

Ejendomsmægler København

Har du tænkt dig at købe eller sælge en ejendom i København? Så er det altid en god idé, at du allierer dig med en kompetent ejendomsmægler København. Hos Boligkompagniet København kan du finde en erfaren ejendomsmægler i København. Uanset om du skal købe eller sælge står vi klar til at hjælpe dig, så din bolighandel bliver en god oplevelse. Vi har stor fokus på god kommunikation og stort engagement. Vi har faktisk nogle af de skarpeste ejendomsmæglere i København.

 

Vil du sælge en bolig i København?

Hvis du gerne vil sælge en bolig i København, er der mange faktorer, der spiller ind på, om du kan få en god pris. Noget af det første, vi kan gøre for dig, er at du hos os kan få en retvisende salgsvurdering. Vi har gjort det meget nemt for dig. Det eneste du skal, er at indtaste nogle få oplysninger om dig selv og ejendommen. Fordi vi altid har fingeren på pulsen, kan du regne med en meget realistisk salgsvurdering. Det har stor betydning for dig, fordi det kan give dig et tydeligt billede af ejendommens nuværende værdi på markedet.

 

Hvorfor bruge en mægler i København?

At finde en ejendomsmægler i København kan vise sig at være en kæmpe fordel for dig. Der er nogle, der tror, at de kan spare en masse ved at spare mæglersalæret væk. Virkeligheden er, at når man har en kompetent ejendomsmægler på sin side, så er man bedre stillet. For det første følger vi boligmarkedet meget tæt. Fordi markedet i København konstant er i udvikling, har man brug for professionel rådgivning. Ellers risikerer man at gå glip af en god handel. For det andet er vi eksperter i at finde attraktive købere. Det kommer dig til gode, fordi det sikrer, at du får den bedste pris. For det tredje får du en engageret mægler, som prioriterer dig og din ejendom. Det betyder bl.a., at du slipper for besvær og unødige bekymringer.

 

Ejendomsmægler Kbh

Som en professionel ejendomsmægler lytter vi altid til dig. Vi lægger stor vægt på god kommunikation. Det vil altså sige, at vi hele tiden holder dig opdateret omkring salgsprocessen. Samtidig har vi dybtgående kendskab til lokalområdet. Vi ved, hvad der rører sig på markedet og hvordan det ser ud med hensyn til de købere, der er interesseret i den del af byen, hvor din bolig ligger. Det gør os til en velinformeret ejendomsmægler i København.

 

Ejendomsmægler i København

Hos os kan du forvente en grundig salgsvurdering. Nogle af de ting, vi tager højde for, er boligens stand og beliggenhed. Vi kigger på områdets prisniveau på baggrund af tidligere salgspriser. Vi sammenligner også andre boliger, som er til salg i nærheden af din bolig. På den måde kan vi nå frem til en salgsvurdering, der både er retvisende og realistisk. Det bidrager til den gennemsigtighed, der kendetegner vores salgsprocesser. Hos os er du altid garanteret et forløb, der giver dig tryghed. Vi yder en glimrende service og prioriterer din bolig højt. Vi ved, at det har stor betydning for dig.

Læs mere Læs mindre

Boligkompagniet København

Hellerupvej 8
2900 Hellerup
Tlf:. 50405050
Email: info@boligkompagniet.dk