Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Sælg din bolig

Bestil en salgsvurdering

Kontakt din lokale afdeling:

Billede

Roskilde

Billede

København

Boligsalg i København med vores hjælp

Har du et boligsalg i København, som vi kan klare for dig? Når man gerne vil sætte sin bolig til salg, er der mange overvejelser, man gør sig. Det første, man nok spekulerer på, det er, om det kan svare sig at sælge boligen her og nu, eller om man bør vente et stykke tid for at se om boligmarkedet ændrer sig. Det er netop her, vi træder ind i billedet. Hos BOLIGKOMPAGNIET kan du få en retvisende salgsvurdering, der giver svar på mange af de spørgsmål, du måske går og spekulerer på. Vi medgiver gerne, at der kan være mange forhold ved dit boligsalg i København, som kan virke overvældende. Derfor giver det god mening, at du allierer dig med os. Når du har en kompetent ejendomsmægler på din side, er du bedre stillet. Vi sørger altid for, at vores kunder får den nødvendige rådgivning.

Alle boligsælgere ønsker en hurtig handel til den bedste pris på markedet. Vi kan gøre dit boligsalg i København nemmere at gennemføre. Vi giver dig nogle tips, der kan gøre din bolig mere attraktiv for potentielle sælgere. Man kan med få tricks få boligen til at fremstå mere tiltalende. Når du afhenter en salgsvurdering hos os, vejleder vi dig om, hvilke ting ved boligen som kræver din opmærksomhed. Vores salgsvurdering giver dig et realistisk billede af, hvad du kan forvente prismæssigt, men du kan gøre meget for at gøre boligen salgsklar. Vores eksperter kan hjælpe dig til at vurdere, om der er nogle forhold ved boligen, der kunne afskrække potentielle købere.

 

Det er ikke fordi vores forslag vil koste dig en formue. Det kan være, at det eneste, der er behov for, er lidt maling nogle få steder. Maling kan gøre underværker for din bolig. De farver, man vælger, kan også få boligen til at fremstå mere rummelig og indbydende. Nogle gange er det bare et spørgsmål om at lukke noget lys ind i boligen. Det kan man sagtens klare ved at trække gardinerne fra, inden potentielle købere kommer på besøg. Hvad for et førstehåndsindtryk får man, når man træder ind i boligen? Virker det lidt rodet og trangt? I så fald kan man med nemt rydde lidt op og gøre boligen mere indbydende. Det er nogle af de forslag, vi kan komme med for at hjælpe dig til at gøre boligen salgsklar.

 

Bolig salg i København

Dit boligsalg i København behøver ikke at være en kompliceret proces. Vi sørger altid for, at vores kunder får en god oplevelse. Det at sætte ens bolig til salg, kan virke uoverskueligt til at begynde med. Men lige så snart du henvender dig til os, går vi straks i gang med at lave en salgsvurdering, der kan give dig et retvisende billede af boligens salgspris. Det har stor betydning, fordi det giver dig større indblik i forholdene på boligmarkedet. Vores vurdering tager mange forhold og faktorer i betragtning. Vi kigger fx på prisniveauet i det område, hvor du bor. Vi tager også tidligere salgspriser med og sammenholder lignende boliger mod din egen. Det giver en meget realistisk salgsvurdering.

Læs mere Læs mindre