Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Køberrådgivning

PROFESSIONEL OG UVILDIG RÅDGIVNING VED KØB AF BOLIG

Når man køber bolig, er det ofte en særdeles stor beslutning, og du vil gerne sikre dig at du kommer bedst muligt i mål med din bolighandel.

Hos Boligkompagniet får du en uvildig, professionel rådgivning og vi hjælper vi dig igennem dit boligkøb fra A-Z. Lige fra besigtigelse af boligen til prisforhandling til gennemgang af alle handlens dokumenter og hele den juridiske del af købet.

Hos os får du en professionel og personlig rådgivning – en tovholder og støtte i hele den komplekse proces.

Vi er uddannede ejendomsmæglere, MDE, køberrådgivere med Tryghedsmærke (DE) og har mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen.

Du vil fra starten af have tæt kontakt med din personlige rådgiver, Louise Bacher, som har været i branchen siden 1998 og som kender alle aspekter af en ejendomshandel. Louise sætter en ære i at hjælpe sine kunder bedst muligt, og engagerer sig altid fuldt ud i en opgave. Som person har Louise, et nysgerrigt sind, er meget løsningsorienteret og er af natur et positivt, grundigt og engageret menneske.

På udkig efter en bestemt type bolig?

Tilmeld vores køberkartotek og kom først i køen til nye boliger, der matcher netop dine søgekriterier.

Hvorfor vælge en køberrådgiver?

En køberrådgiver har spidskompetencer indenfor netop ejendomshandel, og er også uddannet ejendomsmægler, og har derfor stor erfaring for, hvordan boligmarkedet og bolighandler er skruet sammen – på begge sider af bordet.

En køberrådgiver er din personlige rådgiver og sparringspartner gennem et helt forløb omkring boligkøb. Dvs. du har også mulighed for at søge sparring og rådgivning inden der udarbejdes købsaftale på en ejendom, herunder vurdering af evt. mulig prisforhandling på ejendommen til stor økonomisk fordel, da en køberrådgiver i de fleste tilfælde kan opnå bedre forhandlingsresultater end boligkøberen selv.

For dig Som køber, gør det, at du vil opleve en stor tryghed gennem hele forløbet, og du har samme rådgiver ved din side fra den spæde begyndelse og frem til nøgleoverdragelsen.

Hos Boligkompagniet får du en personlig køberrådgiver som i mange tilfælde er tilgængelig såvel aften som i weekender.

Når man er i gang med at købe bolig, opstår der jævnligt spørgsmål, som det er vigtigt, man kan få svar på hurtigst muligt.

 

 

Køberrådgivning ved boligkøb

Boligsælgere har altid haft adgang til rådgivning fra den ejendomsmægler, de har valgt. I de senere år er der kommet en større efterspørgsel på rådgivning ved boligkøb. Det giver også god mening. Når man beslutter at kaste sig ud på boligmarkedet, er der en række forhold, der kræver indgående faglig viden. Så hvis du efterspørger køberrådgivning København eller køberrådgivning Roskilde, er det fornuftigt, at du allierer dig med os. Boligkompagniet tilbyder professionel rådgivning ved køb af bolig, som kan give dig den tryghed, du har brug for.

 

For at kunne træffe en fornuftig beslutning er det væsentligt, at man grundigt undersøger boligmarkedet. Det kan meget vel være, at man finder et tilbud, der umiddelbart virker meget fristende. Men det er altid nødvendigt, at man læser på lektien. Vi er sikre på, at du i længere tid har kigget på tilbud og boliger til salg. Du har nok allerede en tydelig idé om, hvad for et prisleje den bolig, du ønsker dig, ligger i. Du har sikkert også kigget på en del boliger, der lever op til dine forventninger. Alligevel har du været fornuftig nok til at vente og se, hvordan markedet udvikler sig. Det er fordelen ved at være tidligt ude. Det er den påpasselighed, der kendetegner vores kunder. De holder hovedet koldt og ikke forhaster sig. Det er da meget fornuftigt.

 

Men hvad nu hvis man allerede er blevet forelsket i en bolig? Hvad nu hvis man mener, at man har fundet drømmeboligen? Er det ikke bare et spørgsmål om at slå til hurtigst muligt? Sådan er det mange, der har det. Men hvorfor er det alligevel vigtigt, at man skaffer sig hjælp i form af køberrådgivning? Jo, som du ved, er et boligkøb formentlig en af de største investeringer, du nogensinde vil foretage. Derfor må intet overlades til tilfældighederne. En bolighandel er en meget kompleks proces, der kræver nogle bestemte faglige kompetencer. Der er en del viden, indsigt og erfaring, man skal besidde for at kunne tage højde for alle de forhold, der kan have betydning for, hvordan ens boligkøb arter sig. Vores veluddannede ejendomsmæglere og køberrådgivere har stor indsigt i de tekniske fagområder, man skal have styr på for at kunne vælge den rette bolig. Den hjælp til køb af bolig, som vi yder, er altid uvildig og professionel. Fordi vi har mange års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen, kan du trygt vælge os som din sparringspartner.

 

Køberrådgivning huskøb

Når du vælger vores køberrådgivning, da får du personlig rådgivning og kompetent assistance, der omfatter alle aspekter af dit boligkøb. Hvis det drejer sig om et huskøb, så kan vi gennemgå købsaftalen og tilhørende dokumenter. Det omfatter servitutter, kommunale dokumenter, lokalplaner, m.fl. Vi kan også yde assistance med hensyn til udarbejdelse af relevante dokumenter, berigtigelse og afslutning af handlen, hvis dette ønskes. Vi kan også stå for skøde og refusionsopgørelse. Som du kan høre, er der meget, vi kan hjælpe med.

 

Det kan godt være, man begynder at tænke, at vores professionel køberrådgivning kunne resultere i, at hele processen bliver dyrere, tværtimod. Når du vælger os som din sparringspartner, så sikrer vi, at du får den bedste pris. Fordi vi udelukkende varetager dine interesser, kan du regne med at spare mange penge. Vi har indgående kendskab til markedet. Det kommer dig til gode, fordi vi hurtigt kan vurdere, hvor realistisk udbudsprisen er. Man skal altid betragte udbudsprisen som et tilbud fra sælgeren, der tjener som udgangspunkt for forhandlingsprocessen. Det vil altså sige, at du med vores hjælp er garanteret et forløb, der vil sikre en del besparelser. I fællesskab med dig lægger vi den rette strategi. Vi hjælper også med nødvendige overvejelser og eventuelle undersøgelser for at sikre den bedste pris. På den måde sparer du penge, der kan bruges til andre formål.

 

Boligkøb rådgivning

Det kan godt være, at det ikke er første gang, du køber hus. Du har måske prøvet det et par gange før. Hvis man har noget erfaring fra byggebranchen, kan det godt være, at man synes, at man kan undvære vores bolig køberrådgivning. Men man må se i øjnene, at som boligkøber bliver du aldrig ekspert i alle de fagkompetencer, der skal bringes i spil i en bolighandel. Derfor er det klogt, at man allierer sig med os. Vi kender markedet og de mange faldgruber, som ofte bliver overset. Med vores hjælp slipper du for en masse bekymringer og får en bedre oplevelse.

 

Pålidelig bolig rådgivning

Fordi vi tilbyder uvildig rådgivning, er du garanteret et forløb, hvor dine interesser bliver varetaget bedst muligt. Vores køberrådgivere lytter til dig og giver den nødvendig sparring, så du kan træffe en fornuftig beslutning. Som du kan se, er vores køberrådgivning noget, du ikke bør glippe af. Vi gør os umage og sørger for, at du får mere for pengene.

 

Professionel køberrådgivning bolig

Professionel boligkøb råd er ikke noget, man kan få hvor som helst. Boligkompagniet tilbyder rådgivning boligkøb, der gør dit boligkøb mere overskueligt. Hvis der er nogle forhold, der får alarmklokkerne til at ringe, får du den nødvendig sparring med det samme. Det er ikke altid muligt for den almindelige boligkøber at opdage forhold, som kan have betydning for handlen. Med vores hjælp kan du trygt regne med, at du kan trække på vores mange års erfaring og kendskab til boligmarkedet. Det er noget, vores tidligere kunder har haft glæde af. Vi er altid på udkig efter at varetage og beskytte dine interesser.

Læs mere Læs mindre

Hvad tilbyder vi?

Gennemgang af købsaftale og tilhørende dokumenter samt komplet juridisk sagsbehandling

I forbindelse med købsaftalen gennemgås alle relevante dokumenter, herunder servitutter, som kan være indskrænkende, kommunale dokumenter, dokumenter fra diverse foreninger, lokalplaner mm. Dette danner alt sammen grundlag for at sikre dig en professionel og grundig køberrådgivning, så du opnår et trygt boligkøb fra
A – Z.

Udover ovenstående står vi for udarbejdelse af dokumenter, berigtigelse, afslutning af handlen samt skøde og refusionsopgørelse.

Prisforhandling

Når du kigger på boliger, har de en udbudspris, som kan betragtes som sælgers tilbud til en potentiel køber. I mange tilfælde kan vi tilbyde at stå for at forhandle prisen på boligen, så vi sikrer dig den bedste pris.

Her hjælper vi med den rette strategi og øvrige nødvendige undersøgelser og overvejelser i forbindelse med en prisforhandling. Vi lægger os 100% i selen for at opnå den bedst mulige pris for dig som køber, og varetager udelukkende din interesse i forhandlingen.

Fordelen for dig ved at benytte en professionel køberrådgiver, er, at du – udover at slippe for en masse bekymringer – har mulighed for at spare mange penge på huskøbet. Lige præcis området omkring forhandling af prisen er et af vores spidskompetenceområder. Her er det af afgørende betydning, at vi har mange års erfaring fra sælgers side af bordet også – vi kender faldgruberne, forhandlingsmulighederne og er derfor i stand til at lægge en egnet strategi herfor.

Alt i forbindelse med ejendomshandlen klares med din køberrådgiver, og en boligadvokat er således unødvendig.

Kontakt os hvis du vil vide mere