Bestil en uforpligtende salgsvurdering

Køberkartotek

Hvad søger du? Vi finder det!

Konceptet er enkelt, og er for dig der ikke vil nøjes med de boliger, der ligger på nettet lige nu.

Udfyld nedenstående formular, vi kontakter dig telefonisk og aftaler hvilke af følgende muligheder, der er relevante for dig:

  • Vi tilbyder at gennemgå vores sælgerkartotek for ejendomme, der er relevante for dig
  • Vi tilbyder at gå aktivt og opsøgende ind i det område, du ønsker at bo i ved at lave direkte og tilpassede søge-flyers til boligejerne i området
  • Vi tilbyder gratis, anonyme søgeannoncer i lokalavisen for at tiltrække flere boliger, der er relevante for dig
  • Vi tilbyder tilpassede søgeopslag på vores Facebook-site for yderligere at tiltrække boliger, der er relevante for dig

- Du kan også kontakte os, hvis du har en bolig og vil vide, om vi allerede har køberen.

Find det du søger med vores køberkartotek

Som boligsøgende kan det være svært at finde drømmeboligen, og derfor har vi udviklet en enkel løsning, som passer til de boligsøgende, som ikke er tilfredse med de boliger, som de finder på nettet lige nu.

Vi har gjort det meget simpelt at målrette søgningen med vores køberkartotek. Her udfylder du blot en formular, som du finder på vores hjemmeside. Denne formular giver os oplysninger om dine specifikke ønsker, som vi anvender til at målrette eftersøgningen af din drømmebolig. Vi har forskellige muligheder for dette, og vi målretter altid strategien ud fra dine ønsker og behov.

Vi ved hvordan man sælger en bolig, og derfor vælger mange boligejere at kontakte os, når de ønsker at sætte deres bolig til salg. Derfor opstår der ofte muligheder, hvor vi kan kontakte de kunder, som har oprettet sig i vores køberkartotek, og tilbyde dem en bolig, som opfylder de kriterier, som du opstiller.

 

Sælgerkartotek med relevante ejendomme

Hos Boligkompagniet er vi specialiseret i at sælge boliger, og derfor vælger mange boligejere at lade os stå for salget af deres bolig. Derfor råder vi over et stort sælgerkartotek, som hele tiden bliver større. Kontakt os i dag med de krav, som du har til din kommende bolig. Så gennemgår vi vores sælgerkartotek, og ser om der er boliger, som passer til dine kriterier.

Vi har flere værktøjer, som vi kan tage i brug, når du er på udkig efter drømmeboligen. Udover at gennemgå vores sælgerkartotek, og se om der her findes relevante boliger, kan vi også tilbyde opsøgende kontakt til boligejere i området, som kunne være interesserede i at sælge deres bolig. Derudover anvender vi annoncer i lokalaviser og på Facebook for at tiltrække flere relevante boliger, så vi kan finde den helt rigtige bolig for dig, som har oprettet dig i vores køberkartotek. Vi har samlet et hold af rutinerede sælgere, som ved hvilke strategier, der virker, når man er på udkig efter drømmeboligen.

 

Kontakt os i dag for et køberkartotek

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne med vores køberkartotek, og hvordan vi kan hjælpe dig med at finde drømmeboligen, hvis du er på udkig efter noget nyt.

Vi har gjort det meget enkelt, så du kan blot udfylde formularen på vores hjemmeside. Så kontakter vi dig telefonisk og aftaler en målrettet strategi, der har til formål at finde den bolig, som du efterspørger. Som nævnt er mulighederne mange, og vi tager altid udgangspunkt i lige netop dit behov, når vi sammensætter den strategi, som kan finde den rigtige bolig.

Vi kan også kontaktes, hvis du ønsker at sælge en bolig, og gerne vil vide, om der allerede findes potentielle købere på markedet. Der er naturligvis ingen forpligtelser i forbindelse med en vurdering eller oprettelse i vores kartoteker, så du kan trygt kontakte os i dag og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi er her for dig, uanset om du ønsker at købe eller sælge bolig, og vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere Læs mindre

Tilmeld køberkartotek