Bestil en uforpligtende salgsvurdering

UNIK LIEBHAVEREJENDOM UDEN SIDESTYKKE

Der venter jer stilren hverdagsluksus i højeste kvalitet på Lyndby Havnevej 3. Den flotte, topmoderne ejendom fra 2019 er stort set vedligeholdesesfri og efterlader intet til tilfældighederne, hverken når det kommer til den kompromisløse indretning eller den misundelsesværdige adresse. For familien, der kun fortjener det bedste, kommer her en liebhaverbolig, som bør opleves med egne øjne.

Arkitekturen springer med det samme i øjnene med de kæmpestore vinduespartier og den mørke, changerende facadebeklædning - der er vist ingen tvivl om, at man her skal til at opleve noget helt ekstraordinært! Ejendommen er placeret på en stor hjørnegrund med Lyndby Havnevej til den ene side og Engvej til den anden. 1.293 kvadratmeter udgør matriklens areal, så man virkelig får plads til at boltre sig. Således er haven fuld af solrige spots og så rigeligt med terrassearealer i flere niveauer, hvor somrene nydes og de store havefester kan afholdes. Det allerbedste er måske, at fordi ejendommen er så stor og ligger, hvor den gør, er det oplagt at have en båd liggende klar, som lynhurtigt kan søsættes, når sæsonen skydes i gang! Der er desuden dobbelt garage med værkstedsafsnit, drivhus og mulighed for at lege på plænen og plante køkkenhave.

Magelighed og luksus går hånd-i-hånd i den eksklusive indretning, hvor der ikke er sparet på noget for at få hele ejendommen til at stråle af overskud! De mange etagemeter strækker sig over en høj kælder, stueplan og førstesal, som tilsammen indrammer tilværelsen for de mest pladskrævende boligkøbere. Hjertet er det enorme køkkenalrum, der rammes af lysindfald fra tre verdenshjørner og har et lækkert, stilfuldt køkken med spændende opbevaringsløsninger, mørke akustiklofter og flotte gulve, mens resten af stueplan indeholder tre værelser og et rigtig godt badeværelse. På førstesalen er der fri passage mellem det sydvendte stuemiljø, hvor skydedørene skubbes til side og afslører en altan stik mod syd, og det rummelige soveværelse med walk-in, badeværelse og endnu en terrasse med det flotteste kig mod fjorden. Sidst men så absolut ikke mindst er der kælderplan, der har sit store aktivitetsrum som omdrejningspunkt samt vaskerum og et tilstødende lokale, hvor der er klargjort til pool. Livsnyderi når altså helt nye højder!

Vi befinder os bare 200 meter fra Lyndby Havn og de små lystbåde, der sejler ud i fjorden med lystfiskere og fritidssejlere. Lyndby er en lille, men skøn by, der har et mindre udvalg af butikker og en virkelig naturskøn scene med let afgang til hundeskov og golfbaner. Der er samtidig et par minutters kørsel ad Hornsherredvej til bl.a. Spar og flere mindre spisesteder, mens den lokale skole skal findes i selve Kirke Hyllinge omtrent 5,5 kilometer fra hoveddøren, hvor der også er bibliotek, sportshal og lægehus. Endnu mere byliv skal findes i Roskilde, hvor man måske har sin daglige gang med arbejde, og midtbyen nås på ca. 20 minutter selv i myldretid. Med den Gode offentlige transport kan i også nemt komme til Holbæk & Frederikssund.

En unik ejendom, som bestemt bør opleves!

Bestil fremvisning

Ring mig op

Giv et bud

Ny pris

Se flere billeder

Kontakt Boligkompagniet
Roskilde

Djalma Lunds Gård 3, 1.
4000 Roskilde
Tlf:. 50405050
Email: info@boligkompagniet.dk
Mød teamet