Bestil en uforpligtende salgsvurdering

MODERNE OG INDBYDENDE MURSTENSVILLA TIL FAMILIEN

Blandt naturskønne og rolige omgivelser finder I denne rummelig Lind & Risør villa - der er opført i deres Skagen design. Villaen fordeler sig på hele 186 kvadratmeter - grundet hjemmets fordelagtige planløsning kan I glæde jer over fire store værelser, to badeværelser, køkken, entré, bryggers samt en lys og åben stue.

Hjemmet præsenterer sig via entréen, hvor I bydes velkommen blandt velholdte materialer. Herfra kan I hurtigt bevæge jer ind i det veludnyttede bryggers, der fremtræder med plads til en nyttig garderobe og vaskefaciliteter. Dette rum er holdt i et moderne design, hvilket bare gør hverdagen nemmere: Og så viser dette tema sig gennemgående i hjemmet, hvor der altså ikke er en finger at sætte på noget. Begge badeværelser er indrettet med masser af opbevaringsmuligheder, mens de er holdt i et tidløst design - her præger også separate brusenicher rummene, hvor det ene badeværelse endda også er udstyret med badekar.

Køkkenet inviterer familien til hyggelige stunder med madlavningen, hvor I samtidig kan drage fordel af det simplistiske design, der lover jer nem rengøring. Grundet den åbne forbindelse til resten af stuen, kan I hurtigt bevæge jer videre til en eventuel spiseafdeling. Afslapningen kan i den grad også forekomme her, da I kan arrangere jer med behagelige sofasektioner og samtidig nyde udsynet til det grønne udenfor. De flotte værelser giver jer ideelle muligheder for at indrette, lige som I ønsker, og da det ene værelse endda har walk-in, får I altså også optimale opbevaringsmuligheder.
I hele boligen samt garage er der gulvvarme.

Ejendommen opvarmes via jordvarme og byder jer på alt fra en lang indkørsel til en ordentlig garage med plads til værkstedet eller hobbysyslerierne. Derudover omkranses hele boligen af en terrasse, så I altså kan udnytte solens stråler fra morgen til aften. Da grunden også er præget af en stor plæne og sirligt anlagte bede, kan I altså både lege samt slappe af og nyde roen.

Med denne adresse er I ikke langt fra hverken indkøb eller offentlig transport, mens også Kirke Saaby Skole bare er en kort cykeltur fra jer. Ønsker I at nyde roen i de grønne områder omkring jer, kan I hurtigt befinde jer i Torpeskoven, hvor I kan følge de fine stier. Er det bylivet, der kalder, er I beliggende lige mellem Holbæk og Roskilde, så I kan altså hurtigt komme ind til både kultur, shopping og caféoplevelser. Her kan I føle jer hjemme!

Bestil fremvisning

Ring mig op

Giv et bud

Se flere billeder

Kontakt Boligkompagniet
Roskilde

Djalma Lunds Gård 3, 1.
4000 Roskilde
Tlf:. 50405050
Email: info@boligkompagniet.dk
Mød teamet