Bestil en uforpligtende salgsvurdering

DEJLIG, VELHOLDT OG RUMMELIG FAMILIEVILLA I NATURRIGE EJBY

I Ejby lige uden for Køge finder I et super dejligt lokalsamfund med en mindst lige så skøn villa 'på bjerget' - et charmerende og rummeligt hjem i to plan. I har blandt andet gode fællesarealer, en stor tagterrasse og et skønt udsyn til marker og heste i vente her på nummer 4.

Indenfor bliver I i overetagen budt på hjemmets gæstmilde opholdsarealer: køkken-alrum i forbindelse med en stue samt et badeværelse. Nedenunder finder I endvidere tre store værelser, et stort bryggers og endnu et badeværelse. Ønsker I endnu et værelse, er det let etableret. Den åbne planløsning sikrer, at hele familien kan mødes på tværs af planer i kalenderen, og her er god plads til at røre i gryderne, imens børnene kan sidde med lektier eller tegninger ved spisebordet. Den knækkede vinkel skaber naturligt en opdeling ind til stuen, hvor I får god plads til afslapning i de fantastisk lyse arealer. Alt dette med brændeovnens knitren i ørerne. Ikke dårligt, vel? De gode træk følger med ned, hvor der er lavet nye værelser og lofter samt badeværelse, der bare har få år på bagen. Hjemmet gør sig endda ganske udmærket til for familien med teenagere, der tilgodeses med den gavmilde plads. Her er faktisk helt klart til, at I flytter ind.

I får en dejlig grund på godt 1000 kvadratmeter, og den forhøjede grund giver et ganske hyggeligt udtryk at komme hjem til på den blinde vej. Her er gode græsarealer med en lille stenterrasse, og med den store, sydvendte tagterrasse er her lagt op til udeliv med en absolut fantastisk udsigt med grønt til øjnene og en stor og blå himmel over jer - måske kun toppet af udsynet til hestene og markerne mod nord.

Her i Ejby er I tæt på alt, hvad I kunne ønske jer. I flytter ind i et aktivt fællesskab, og I har bl.a. mulighed for at gå til spejder, for Ejby Mose ligger nærmest lige om hjørnet. Samtidig ligger skolen 600 meter fra hoveddøren, og den charmerende flække har sådan set det hele: indkøb, kirke, grønne arealer. Ja, ikke engang turen til større byer er problematisk. Køge kan nås på et kvarter i bil eller i bus, og med let adgang til motorvejsnettet tager turen til København blot 40 minutter.

Bestil fremvisning

Ring mig op

Giv et bud

Se flere billeder

Kontakt Boligkompagniet
Roskilde

Djalma Lunds Gård 3, 1.
4000 Roskilde
Tlf:. 50405050
Email: info@boligkompagniet.dk
Mød teamet