Bestil en uforpligtende salgsvurdering

CHARMERENDE LEJLIGHED MED ATTRAKTIV ADRESSE PÅ ÅBOULEVARD
 

Smukke detaljer og originalitet har aldrig gået i bedre spænd end det gør på Åboulevard 18, 1, tv. Her venter jer en mageløs lejlighed, der sætter flueben ved samtlige boligkriterier, hvorfor I både får glæde af en masse kvadratmeter, mange unikke og smukke detaljer samt et fantastisk lysindfald, der skaber en rolig og hjemlig atmosfære.

Lejlighedens beliggenhed giver jer mulighed for at få alt det bedste fra Nørrebro, Frederiksberg og City, og med denne bolig i villastørrelse bliver storbylivet ikke meget bedre. Når I træder indenfor i boligen, fornemmes straks den prangende lofthøjde, og i entréen kan I hænge overtøjet og fortsætte videre indenfor. Her bliver I præsenteret for seks gode værelser, et kontor og to badeværelser med separat brus, hvilket er en sjældenhed for lejligheder som denne. Det store køkken-alrum har det flotteste gennemlys og det helt unikke, originale gulv tager boligen til nye højder - derudover er køkken-alrummet hjemmets naturlige samlingspunkt, hvor I kan nyde hinandens selskab efter I har udfoldet jeres gastronomiske evner i det fine elementkøkken. Slutteligt nås den charmerende stue med sildebensparket og stukdetaljer, hvor I får gode indretningsmuligheder.

Denne smukke ejendom er fra 1896 og tegnet af den anerkendte arkitekt, Ulrik Plesner, der blandt andet er kendt for sin involvering på det tredje Christiansborg samt Brøndums Hotel i Skagen. Ejendommen er fredet og emmer af historie og sjæl, hvor der samtidig er en bevaret respekt for originalitet kombineret med kvalitet i topklasse. Lejligheden passer perfekt til den store børnefamilie, og der er desuden plads til både hjemmearbejde og familielivet - som et plus gør planløsningen det muligt at udleje noget af lejligheden, hvis dette måtte ønskes. Derudover må det siges, at lejligheden er perfekt til de moderne mennesker, da denne bylejlighed ligger så centralt og tilgodeser diverse behov.

Hvis I går med et brændende ønske om at komme tættere på byen, men I ikke nænner at gå på kompromis med hverken størrelse eller kvalitet, så tilbyder jeres nye hjem lige præcis dette. I kommer til at bo i gåafstand til alt fra det hippe Nørrebro og det hyggelige Frederiksberg til det charmerende Vesterbro og pulserende København K. Når byens puls banker tilpas meget, er det rigtig nemt at søge væk fra byen, da I får gode transportmuligheder et stenkast fra adressen.

Denne lejlighed er så attraktiv, så slå til nu, hvis den skal blive jeres!

Bestil fremvisning

Ring mig op

Giv et bud

Se flere billeder

Kontakt Boligkompagniet
København

Hellerupvej 8
2900 Hellerup
Tlf:. 5040 5050
Email: info@boligkompagniet.dk
Mød teamet