Bestil en uforpligtende salgsvurdering

LYS OG VELHOLDT VILLA MED LUKKET HAVE I ROLIGT KVARTER

I fredelige og hyggelige Dalby lige midt imellem Haslev og Faxe finder I på en blind vej denne lyse og indbydende villa, der med en absolut skøn have oveni simpelthen er lige til at flytte ind i.

Indenfor får I 116 velplacerede kvadratmeter, der fordeler sig på en entré, et køkken i forbindelse med et bryggers, en spisestue, en stue, tre gode værelser og et badeværelse - plus en dejlig udestue oveni. Køkkenet giver god plads at arbejde på med fordelagtig opbevaringsplads gemt bag hvide flader, som et dejligt lysindfald fra rummets vinduer understreger, og herfra kan middagen nemt tages ind i spisestuen. Det gennemgående lyse hjem bliver komplementeret på fornemste vis af et mørkt trægulv, som rigtigt kommer til udtryk i stuen, hvor store vinduespartier inviterer store mængder lys indenfor, og med udgang til udestuen får I gode ekstrakvadratmeter at boltre jer på, hvis I da ikke blot går ud på terrassen og i haven. Værelserne er der heller ikke noget at klage over - lyse og rummelige er de, hvor især det ene brillerer med super god indbygget opbevaringsplads, og den luftige atmosfære følger med ind på badeværelset, hvor mørke gulvfliser og gule vægge lader rummet fremstå skarpt og indbydende.

Til hjemmet snor sig store terrassearealer om huset fra hele tre verdenshjørner, så I til alle tider både kan finde den bedste sol og svale skyggeområder også, og med adgang fra udestuen flyder inde- og udearealer sammen på bedste vis. På terrassen er der fin plads til flere opholdsområder i grønne og liflige omgivelser, og med et godt grædareal oveni er der ikke et øje tørt. Oveni alt dette hører ydermere et meget brugbart værksted til samt en carport, så både bil og redskaber til hver en tid kan stå tørt og godt.

Både skole og daginstitution kan nås i en helt tilforladelig afstand fra hoveddøren, og også SuperBrugsen kan nås under en kilometer herfra. Dalby byder altså på det hele - herunder også et godt foreningsliv med både fodbold, gymnastik, volleyball og badminton i Dalbyhallen. I bor tæt på store, åbne vidder med en bred himmelhvælving, som I rammer bare 200 meter herfra, og samtidig befinder I jer nær både Haslev og Faxe, som begge kan nås på bare 12 minutter i bil.

Skal I ud og mærke hjemmet?

Bestil fremvisning

Ring mig op

Giv et bud

Se flere billeder

Kontakt Boligkompagniet
Roskilde

Djalma Lunds Gård 3, 1.
4000 Roskilde
Tlf:. 50405050
Email: info@boligkompagniet.dk
Mød teamet