Valuarvurderinger til andelsboligforeninger

Hos BOLIGKOMPAGNIET har vi stor erfaring med at lave valuarvurderinger i Københavnsområdet, Nordsjælland og Roskilde. Vi udarbejder valuarvurderingsrapport, med bilag og mellemregninger så jeres revisor har alle de nødvendige informationer til jeres regnskab. Valuarvurderingsrapporten udarbejdes af vores valuarer og er gyldige i 18 måneder.

Formålet med en valuarvurdering er at fastsætte ejendommens værdi i forbindelse med beregning af andelskronen, eller at fastsætte ejendommens værdi som boligudlejningsejendom. En valuarvurdering fastsætter en korrekt nutidsværdi, der indregner flere faktorer end den offentlige ejendomsvurdering. Den offentlige ejendomsvurdering tager ikke lige så mange faktorer i betragtning som valuarvurderingen, og derfor fastsættes ejendomsværdien som regel lavere, hvilket oftest medfører at andelsboligerne bliver solgt til en lavere pris.

Ønsker du et uforpligtigende tilbud på en valuarvurdering, så kontakt os på info@boligkompagniet.dk

Her bor vi Boligkompagniet Djalma Lunds Gård 3,1 4000 Roskilde
Telefon: 50 40 50 50 E-mail: info@boligkompagniet.dk CVR: 32883605
Åbningstider Mandag-Fredag: 10.00-17.00 Lørdag-Søndag: 10.00-17.00
Find os på kort

Kontakt

Jeg vil gerne kontaktes af Boligkompagniet

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.