en komplet oplevelse!

”Huset blev solgt stort set før, jeg havde set mig om. Jeg havde tidligere erfaringer med Louise, og opsøgte hende nu hos Roskildes nye ejendomsmægler, Boligkompagniet. Louise behandlede mit salg med største tilfredshed. Lynhurtigt kom vi til sagen og hun var god til at fremhæve, hvad der var vigtigt ved min villa. Louise var god til at lytte til mine ønsker, og jeg er glad for at alt lige fra billeder til fremvisningen fik et personlig præg, kombineret med hendes professionelle øje. Jeg stod ikke på noget tidspunkt i forløbet og følte, at jeg manglede information. Louise fra Boligkompagniet arbejdede hurtigt og holdt mig opdateret, mens alt papirarbejdet foregik i en glidende proces, super behageligt. Boligkompagniets mæglere viste stort kendskab til området, og allerede efter blot 4 dage havde den helt rigtige køber henvendt sig. Min samlede oplevelse med salget var

god. Jeg følte mig helt tryg i Louise og Boligkompagniets hænder - Bestemt en anbefaling værd.” 


Sælger af Fjordager 36, Roskilde, Morten Frederiksen

 

testimonials

Vi kan give boligkompagniet det allerbedste anbefalinger - både i forbindelse med salg af bolig - med også i forbindelse med køb af ny.

Vi kan give boligkompagniet det allerbedste anbefalinger - både i forbindelse med salg af bolig - med også i forbindelse med køb af ny.

Vi har benyttet Louise Bacher fra Boligkompagniet som købermægler i forbindelse med køb af vores nye drømmehus i Roskilde. Louise har været en uvurderlig sparringsparter og hun hjalp os med at få overblik over de mange ting, der er forbundet med et huskøb. Hun samlede de mange tråde og sikrede, at købskontrakten på huset var 100% i orden. 
Derfor var det helt oplagt, at Boligkompagniet også skulle sælge vores dejlige hus, som vi har haft i 20 år - som også ligger i Roskilde. Louise og Kasper fra Boligkompagniet var helt igennem fantastiske og der var meget hurtigt mange seriøse fremvisninger, og Louise solgte vores hus på under 2 uger, efter det var blevet annonceret på nettet 

Det vi har været så glade for, har været den meget personelige kontakt, som vi både har haft med Kasper og Louise. De var seriøst interesserede i os som sælger og var gode til at sætte sig ind i alle de følelser, der opstår når man skal sælge et hus, efter mange år med mange gode minder. 

Vi har følt os meget personligt og yderst professionelt behandlet og det er tydeligt, at de virkelig kender Roskilde og ved hvad de taler om. Vi kan Boligkompagniet de allerbedste anbefalinger - både i forbindelse med salg af bolig - men også i forbindelse med køb af ny.


Sælger af Knud Den Stores Vej 13, 4000 Roskilde


utrolig behagelig aura og super professionelt.

utrolig behagelig aura og super professionelt.

"Da jeg gik med nye boligdrømme, søgte jeg på markedet og fandt et hus til salg hos Boligkompagniet. Gennem min familie kendte jeg godt til boligtypen, og vi tog derfor alle et smut forbi ejendommen, og fik en rundvisning af Tobias fra Boligkompagniet. Jeg var helt solgt. Mens familien og jeg fik god tid til danne vores indtryk af vores potentielle nye hjem, besluttede jeg, at mit eget salg kun kunne gå for langsomt. Tobias fra Boligkompagniet havde en utrolig behagelig aura og virkede meget professionel. Jeg besluttede derfor at lade min egen bolig sælge via Boligkompagniet. Tobias havde en masse erfaring med området og var meget tilfreds med hans åbne og ærlige væremåde. Jeg følte mig helt tryg og i gode hænder hele vejen gennem forløbet, og det er også blevet helt hyggeligt at komme på besøg hos hele Boligkompagni- teamet i Djalma Lunds Gaard, Roskilde, hvor stemningen altid er varm og luften fyldt med humor og højt humør. Jeg håber selvfølgelig ikke, at jeg skal ud i endnu en flytning indenfor den nærmeste fremtid, men jeg vil alligevel ikke tøve med at gå forbi byens nye mæglerteam og nyde en god kop kaffe og dele et dejligt minde efter min gode oplevelse."


Køber af Søparken 109, samt sælger af Galpestykket 305.


hurtigt, tryg og troværdigt.

hurtigt, tryg og troværdigt.

Jeg blev anbefalet af min advokat til at benytte Boligkompagniet i forbindelse med salg af bolig. Jeg ønskede at sælge da jeg grundet en høj alder ville flytte til en plejebolig. Det hele gik meget stærkt, og før huset nåede at blive fremvist var det stort set solgt. Allerede efter en måned var det solgt og endda til prisen. Tobias kom ud og overlod derefter salget til næstkommanderende Louise i Boligkompagniet. Jeg var meget tilfreds, alt kørte på skinner, der var tilpas med info og en rigtig god kommunikation. Der er kun rosende ord omkring Boligkompagniet, og jeg vil derfor meget gerne anbefale at benytte mægleren til andre, og har allerede gjort det

 

Kim, sælger af Drosselvej 44


tillid betyder meget!

tillid betyder meget!

Jeg har altid synes at det er besværligt at vælge ejendomsmæglere. Det er lidt et "gedemarked", og man er aldrig helt sikker på troværdigheden, lokalbekendtskabet og selvfølgelig om de vil sælge ens hus på bedst mulig vis. Tillid betyder meget for mig, og derfor søgte jeg, til trods for afstanden, op til Boligkompagniet i Roskilde, hvor jeg vidste jeg kunne finde erfarne mæglerne, som jeg tidligere har haft bekendtskab til. Jesper hos Boligkompagniet tog imod min lejlighed uden at tøve – En behagelig, men ældre lejlighed i Søborg, og gav mig en vældig fornuftig pris. Allerede efter første fremvisning var lejligheden solgt videre til et par glade unge mennesker, der ønskede at komme tættere på København. Alt papirarbejdet samt kontrakter blev udformet og afleveret til tiden, hvilket betød et afsluttet salg på under 14 dage og endda helt uden af skære i prisen. Der var ingen slinger i valsen, og jeg vil bestemt anbefale Boligkompagniet til mit netværk, da de arbejder grundigt, effektivt og professionelt.
 
Ulrik Rokkedal, Sælger af Gladsaxevej Søborg

solgt efter 14 dage

solgt efter 14 dage

Granen 4 tilhørte min far og var et dejligt rækkehus med en skøn have i et attraktivt kvarter i Svogerslev. Til mit held nåede ejendomsmæglerne i Roskilde, Boligkompagniet, forbi min hustand  inden jeg selv måtte ud at lede. Jeg havde en god snak med mæglerne, som satte mig  i udsigt, at de havde mange interesserede købere til en bolig som min i netop dette område. Efter få fremvisninger var huset købt og solgt allerede efter 14 dage. Boligkompagniet overtog al papirarbejdet og kontakt, hvilket var behageligt ikke selv at skulle bekymre sig om salget. Vi fik samtidigt også den pris vi havde fastsat, og med god hjælp fra Tobias, Louise og et par andre, fik jeg  fine besvarelser på eventuelle spørgsmål osv. Alt i alt var der en rigtig god kommunikation samt en behagelig  håndtering  taget alt i betragtning.


 Sønnen Niels, sælger af Granen 4   


bekymringsfrit og positivt salg

bekymringsfrit og positivt salg

Vi er snart erfarne mennesker inden for hussalg, og vi må sige at dette bestemt var en fornøjelse. Vores kære rækkehus, havde tjent sin tid og vi opsøgte derfor den lokale mægler, Boligkompagniet i Roskilde, for en vurdering af vores hjem. Først snakkede vi alle detaljerne igennem, og få dage efter gik salget i gang. Der kom rigeligt besøgende til vores åbent hus arrangement, og kommunikationen mellem mæglerne, her i blandt både Tobias, Louise og Mikkel var effektiv og god!
Pludselig en tidlig morgen, kunne Louise informere os om en køber, som var mere end interesseret. Vi tog en hurtig beslutning og efter kun små 14 dage, var vores hjem solgt – og til prisen!  Til trods for at vores hjem er gammelt, er det attraktivt placeret bl.a. med vestvendt have, og vi besluttede os for at slå til, da man jo aldrig helt kan vide, hvordan vindene blæser! Det vil sige, at den 1/7 sidder vi forhåbentligt i vores nye fremtidige hjem. Vi takker for et ganske bekymringsfrit og positivt salg, og kan bestemt anbefale Boligkompagniets mæglere. I får et stort smil med på vejen!


Bente & Per, sælger Granen 6, Svogerslev


rigtig tilfredsstillende!

rigtig tilfredsstillende!

Vi blev anbefalet af vores revisor til at benytte Boligkompagniet, da han selv havde haft gode erfaringer med firmaet. Min familie og jeg ville gerne sælge vores lejlighed, da vi skulle flytte i hus. Hele processen gik rigtig stærkt, da jeg havde en kollega, der ville købe vores lejlighed. Vi satte den til salg torsdag, og allerede fredag havde Tobias købsaftalen klar og lejligheden var solgt til den udbudte pris. Vi havde en god kommunikation og fik de informationer vi skulle bruge. Vi mangler dog stadigvæk at modtage mæglers salær, men er fortrøstningsfulde, da mægler indtil videre har været rigtig tilfredsstillende. Vi vil meget gerne anbefale boligkompagniet til andre, da vores oplevelse af salget var rigtig positivt.


Michelle, sælger af Helligkorsvej 8B


en sand fornøjelse

en sand fornøjelse

Efter godt et halvt års søgen, fandt jeg endelig en interessant ejerlejlighed som lå perfekt i forhold til mine børn, mit arbejde og alt det praktiske. Via Boligsiden blev jeg vist ind til Boligkompagniet, som jeg kunne forstå var ret nye i området. Jeg kom ud og kigge på lejligheden sammen med den unge mægler Camilla, som faktisk gjorde det til en sand fornøjelse. Der er nemlig ikke noget værre end oversælgende mæglere, der har lidt for mange ”friske” ideer til køber, og efter mere end 20 fremvisninger, så har jeg altså mødt de fleste ”sælgertyper”. Nej, dette var en behagelig oplevelse. Camilla pressede ikke på og var meget venlig og lod mig kigge på stedet og danne mig mit eget billede, før hun kom med indvendinger. Prisen var tilmed rimelig fordelagtig, så jeg lagde mit bud og håbede på det bedste. Kort efter havde sælger, lidt mod forventning, accepteret mit bud og Boligkompagniet viste bestemt ekspertise i papirhåndteringen og var god til at videregive information til tiden. Jeg føler mig som køber utroligt godt behandlet og kunne sagtens overveje at benytte Boligkompagniet når jeg engang skal herfra igen!


Andreas, Køber af Holbækvej 12


gode, ærlige og trygge mæglere.

gode, ærlige og trygge mæglere.

”Da min mor overtog et sommerhus i Gilleleje, bad hun mig om hjælp til at få det solgt.  Jeg har tidligere meget positive erfaringer med Tobias’ arbejde andetsteds fra. Da Tobias nu har startet Boligkompagniet i Roskilde, ringede jeg fra Slagelse til Tobias i Roskilde, og spurgte, om han ville tage opgaven i Gilleleje. Vi ville gerne have huset solgt hurtigt, så Boligkompagniet gik hurtigt i gang, og på bare 6 dage havde vi lukket en aftale, og endda 25.000 over prissætningen, da der var flere interesserede købere. Jeg oplever, at Tobias arbejder professionelt, samt har nogle gode, ærlige og realistiske anskuelser.  Jeg var derfor fuldstændig tryg ved at lade ham styre forløbet. Vi fik endvidere hyppigt opdateringer fra Boligkompagniet om salget, som samlet gør, at vi har haft endnu en super oplevelse med Tobias og resten af Boligkompagniet. Tak! ”


Louise Birkedal
Højvejen 27, Gilleleje


tryg igennem hele processen.

tryg igennem hele processen.

Jeg fandt dette skønne hus på Karavelvej i Jyllinge via Boligsiden, som simpelthen bare passede perfekt til vores lille familie, der snart får brug for noget ekstra plads! Jeg blev henvist til Boligkompagniet og fik meget hurtigt en fremvisning af Camilla. Der var super tilpas med informationer og jeg havde en virkelig behagelig oplevelse i huset, hvor vi selv kunne danne os et billede af fremtiden uden nogen smarte bemærkninger. Senere i processen blev jeg også bekendt med mæglerne Tobias og Louise, der begge virkede som nogle skønne mennesker. Det er en befrielse endeligt at kunne skrive under på kontrakten, og afslutte godt halvandet års søgning efter den rigtige bolig. Ingen kritik fra os, jeg følte mig tryg gennem hele processen.


Helene, køber af Karavelvej


rare og tålmodige mæglere.

rare og tålmodige mæglere.

Da vi var førstegangskøbere, startede vi vores søgning efter bolig på nettet, som jo var oplagt. Vi havde et område nær Roskilde i tankerne, da det ville passe perfekt med vores arbejde og familie. Via nettet fandt vi frem til en villa, som den nye lokale mægler Boligkompagniet netop havde sat til salg. Vi udtrykte vores interesse, hvorpå Tobias fra Boligkompagniet kort efter kontaktede os med information. Vi var ude og se på huset flere gange, før vi tog vores endelige beslutning og takkede ja! Tobias var en rar og tålmodig sælger, som uden at presse på, hjalp os med at få alle papirer og praktiske oplysninger på plads. Der var god kontakt med mægler under hele forløbet, hvor alting faktisk gik helt som planlagt. Vi glæder os til at flytte ind i vores nye hjem pr. 1. Juli - Helt perfekt til sol, sommer og gril i haven!


Tove & Johannes, Køber af Løvsangervej


kompetente mæglere

kompetente mæglere

Grundet et brud i familien, blev jeg nødt til at skille mig af med mit hus Oldvejsparken. Jeg havde haft en mægler ude og kigge på stedet tidligere, da jeg pludseligt blev kontaktet af Boligkompagniet med et uforpligtende tilbud om en fremvisning. Mæglerne virkede meget kompetente og vi endte med at fastlægge en rimelig pris sammen. Tobias sørgede for at huset lynhurtigt kom på markedet og allerede påskesøndag havde jeg huset fyldt med potentielle købere, og endnu flere i ugerne efter. Der gik 4 uger, og så var huset solgt – og endda til den ønskede pris. Jeg har simpelthen været så glad for salget og behandlingen fra Boligkompagniets side. Jeg taler stadig vild og tovligt til min omgangskreds over min oplevelse, og vil til hver en tid anbefale Boligkompagniet. Både Tobias, Louise og de andre inde på kontoret er nogle friske, søde og rare mennesker, man føler virkelig at der bliver taget rigtig godt hånd om én. Nu glæder jeg mig bare til at komme videre.


Annie, Sælger af Oldvejsparken 28


behagelige og grundige mæglere.

behagelige og grundige mæglere.

”I forbindelse med vi skal til at gå i gang med et nybyggeri, besluttede vi, at det var på tide at sætte vores lejlighed til salg - der kan jo godt gå noget tid med sådan noget, tænkte vi. Sælgeren fra vores byggefirma havde tidligere haft kontakt med en mægler, som han anbefalede. Vi fandt derfor den nystartede ejendomsmægler Boligkompagniet, hvor en meget behageligt og grundig mægler, Tobias Nielsen, fik sat action på vores lejlighedssalg. Efter kun 5 dage blev lejligheden solgt - og uden afslag. Vi har udelukkende positive ting at sige om Boligkompagniet. Informationen, fleksibiliteten, kommunikationen og ikke mindst ærligheden var på højeste niveau, og vi vil bestemt anbefale vores venner og bekendte at kontakte Boligkompagniet, såfremt de skal købe eller sælge bolig.”


Sælger af Roskildevænget 67, st.tv.


10 ud af 10 stjerner

10 ud af 10 stjerner

"Da min datter gerne ville tættere på København gav det mest mening at sælge med den nuværende lejlighed beliggende i Roskilde. Via nettet googlede jeg mig frem efter mæglere og fandt til min store fornøjelse den relativt nyåbnede ejendomsmægler, Boligkompagniet. Jeg kontaktede mægleren og ganske hurtigt blev der arrangeret en aftale med mægleren Tobias, som hurtigt besøgte lejligheden, hvorpå vi sammen fandt en rimelig pris. Det var fedt at samarbejde med Boligkompagniet gennem hele forløbet. Mæglerne var super kompetente og mens mægleren Camilla klarede alle fremvisningerne, ordnede mægleren Louise en masse af det administrative samt kommunikationen i forbindende med papirarbejdet, mens Tobias var knivskarp på salget. Vi fik i de få måneder lejligheden var til salg en del henvendelser, dog blev lejligheden solgt med et lille nedslag, som jeg selvfølgelig helst ville have undgået. Ellers har jeg kun godt at sige, mæglerne var alle sammen positive, imødekommende, hjælpsomme og overbærende. De levende fuldt ud op til mine forventninger, og jeg følte jeg fik en meget personlig behandling, som nok ikke havde fundet sted hvis jeg havde valgt en af de store kæder. Jeg vil af hjertet kunne anbefale Boligkompagniet videre med 10 ud af 10 mulige stjerner!"


Monica Salomon, sælger af Holbækvej 12   


et firma med ekstra energi

et firma med ekstra energi

Jeg havde set boligkompagniet i avisen, og stod netop på det tidspunkt og ønskede at sælge min daværende bolig. Jeg optog kontakten, da jeg vidste at boligkompagniet var et nyt ejendomsfirma, og havde derfor en formodning om, at det var et firma med ekstra energi, og dette var også gældende igennem salget. Tobias og Camilla sørgede for fremvisningerne, hvor der var et godt fremmøde med undtagelse af en enkelt gang. Min oplevelse med Boligkompagniet var god, og jeg synes, at jeg fik godt med informationer og at kommunikationen var rigtig god. Et minus ved salget var dog, at jeg måtte gå 250.000 ned i pris. Dette ser jeg dog ikke som mæglers skyld, men snarere at tendensen på boligmarkedet er i stærk konkurrence grundet medierne, der bevirker, at det skal være en selvfølge, at man går ned i pris ved køb og salg. Alt i alt, har jeg været yderst tilfreds, og ville anbefale boligkompagniet videre, og har endda allerede gjort det.


Søren, sælger af Karavelvej 14


motiveret mæglere med rigtig fedt drive.

motiveret mæglere med rigtig fedt drive.

Vi var blevet enige om at sælge vores lejlighed og var meget interesserede i, hvad vi kunne få for den. Vi havde hørt, at der var startet et nyt ejendomsmæglerfirma i Roskilde, men det var først, da vi fik Boligkompagniets visitkort i postkassen, at vi besluttede os for at give dem et ring. Efter vi tog kontakt, sørgede Tobias for fremvisningen. Hans tilgang var meget offensiv og synlig, og der blev hurtigt arrangeret åbent hus, og sat skilt op. Han udviste masser af energi, virkelig meget motivation og et rigtig fedt drive. Man følte han var igang i døgnets 24 timer, og man kunne altid få fat på ham. Efter 80 dage på markedet blev vores hus solgt til den udbudte pris. Overordnet set var kommunikationen med Boligkompagniet rigtig god, og vi vil til hver en tid anbefale dem til andre. Vi tror på, at det er vigtigt at støtte op om det lokale.


Jacob, sælger af Ahornlunden


”bytte-bytte-bolig!

”bytte-bytte-bolig!

Da jeg og min familie søgte nye veje, gik jeg til Boligkompagniet. Jeg har ikke solgt en bolig før, så jeg gik selvfølgelig efter god omtale samt en mægler med erfaring . Og det viste sig at ende med at blive en ganske sjov historie! Efter kun få dage kom min mægler Tobias fra Boligkompagniet nemlig med den første køber, som elskede stedet. Køber stod dog og skulle af med en andelsbolig ikke langt fra vores eget rækkehus, før købet kunne finde sted. Så køber fik Tobias til også at sælge hendes hus. Da jeg ønskede at blive i byen, anbefalede han mig at tage et kig på denne, som passede perfekt til mig og min datters ønsker. Jeg må sige, at Tobias var yderst fagligt kompetent, så mulighederne og fik lynhurtigt behandlet sagen. 7 dage senere var vores bolig solgt, og vi kunne starte et nyt kapitel i vores nye andelsbolig! En fantastisk behagelig proces, hvor vi følte os trygge fra start til slut.”
 
Christine og Theo Jensen
Søparken 109, Svogerslev

 

en komplet oplevelse!

en komplet oplevelse!

”En komplet oplevelse!
Huset blev solgt stort set før, jeg havde set mig om. Jeg havde tidligere erfaringer med Louise, og opsøgte hende nu hos Roskildes nye ejendomsmægler, Boligkompagniet. Louise behandlede mit salg med største tilfredshed. Lynhurtigt kom vi til sagen og hun var god til at fremhæve, hvad der var vigtigt ved min villa. Louise var god til at lytte til mine ønsker, og jeg er glad for at alt lige fra billeder til fremvisningen fik et personlig præg, kombineret med hendes professionelle øje. Jeg stod ikke på noget tidspunkt i forløbet og følte, at jeg manglede information. Louise fra Boligkompagniet arbejdede hurtigt og holdt mig opdateret, mens alt papirarbejdet foregik i en glidende proces, super behageligt. Boligkompagniets mæglere viste stort kendskab til området, og allerede efter blot 4 dage havde den helt rigtige køber henvendt sig. Min samlede oplevelse med salget var virkelig god. Jeg følte mig helt tryg i Louise og Boligkompagniets hænder - Bestemt en anbefaling værd.”


Morten Frederiksen‏
Sælger af Fjordager 36, 4000 Roskilde


urolig kompetente og en super positiv oplevelse.

urolig kompetente og en super positiv oplevelse.

Vi har simpelthen kun positive ting at sige om vores køb af Egen 20. Mægleren Tobias var en super behagelig mand, der formåede at spotte lige præcist hvad vi gik og ledte efter. Vores nuværende hus er simpelthen, med over 240 kvm, ved at bliver alt for stort til os, og vi ville så gerne finde noget mere hyggeligt – Især nær Eppedalen! Efter at havde været ude og kigge på godt 7-8 boliger og lejligheder, der slet ikke faldt i vores smag, var det befriende at komme i kontakt med Tobias, som stolt kunne vise os et rækkehus, som ikke engang var blevet annonceret på markedet endnu. Vi skyndte os at slå til og så til vores store begejstring, at stedet var helt perfekt til os. Vi fik 3 gode fremvisninger før vi underskrev kontrakten. Det er vores første huskøb i over 40 år, og man må sige at Boligkompagniet virkede utrolig kompetente, hvilket gjorde oplevelsen super positiv.  Vores eget hus kæmper de større boligkæder desværre stadig med at få solgt, så vi kunne da bestemt overveje at bruge den lokale mægler, Boligkompagniet en anden gang. Det virker som om de tager tid til at tage sig ekstra godt hånd om folk. Tak for en god handel.


Ellen & Ove, købere af Egen 20


vi vil bestemt anbefale dem videre!

vi vil bestemt anbefale dem videre!

Da vi gerne ville tættere på vand og natur, gik vi med tanker om at sælge vores rækkehus i Lynghøjen, der ligger lidt i udkanten af Roskilde. Vi havde tidligere solgt hus igennem mægleren Tobias, og så til vores fornøjelse, at han havde startet Boligkompagniet op i Roskilde. Vi kontaktede de lokale mæglere og fik fat i Tobias, som hurtigt kom ud og vurderede huset. Fornøjeligt kunne det sælges for mere, end vi havde forventet, og da salgsopstilling var klar på nettet og i avisen, så væltede det ind med henvendelser. Tobias afholdte et åbent hus, og senere var både mæglerne Kasper og den ung Camilla ude og fremvise huset til købere, hvilket lød meget positivt. Det var Kasper, der i sidste ende solgte rækkehuset. Det tog en måned, 32 dage, og prisen blev der ikke rykket på. Vi følte os trygge igennem hele forløbet. Alle vores spørgsmål blev lynhurtigt besvaret af den praktiske og erfarne Louise, og også kontrakterne kom hurtigt på plads. De var alle sammen højlige og venlige mæglere, og Kasper gav en grundig og forståeligt gennemgang af kontrakten, hvilket var dejligt.


Vi vil bestemt anbefale dem videre – Mon ikke, at det også bliver dem, der skal sælge vores sommerhus!


Lotte & John, sælger af Lynghøjen


super tilfreds

super tilfreds

Jeg mødte Tobias, da jeg selv tog ud for at se en fremvisning af et nydeligt hus, som Boligkompagniet havde sat til salg. Jeg selv havde en lejlighed, jeg gerne ville befries fra, og selvom jeg normalt gennem arbejdet havde valgt en større boligkæde, så havde Boligkompagniet en ret prisværdig rabat, når man både købte og solgte på én gang hos dem. Tobias stod hovedsageligt for det meste. Prisen blev sat i fælles beslutning, bevidst lidt under aktuel pris. Da der var åbent hus, kom der også en masse gode og interesserede købere. Der var ind til flere fremvisninger, og også Camilla gjorde et fint stykke arbejde med at fremvise lejligheden. Overordnet set er jeg super tilfreds, køberen lod sig dog vente på sig, 3 måneder, men det viste sig også at den endelige køber, blev ejeren at netop det hus, jeg selv havde købt. Pudsigt! Ellers var annoncerne velorganiserede og professionelle. Kommunikation var god, og alle opkald og spørgsmål blev besvaret hurtigt og effektivt. Samtidigt var det fedt at se, hvordan Tobias lagde et stort arrangement i salget under hele perioden.


Jesper, sælger af Gartnervang


integritet, erfaring og professionalitet - kan kun anbefales!

integritet, erfaring og professionalitet - kan kun anbefales!

I godt 2 år havde jeg prøvet at sælge vores hus i Jyllinge igennem en af de større boligkæder, men uden held. Efter at være blevet kastet rundt fra den ene mægler til den anden var tålmodigheden ved at slippe op. Jesper, som jeg kender personlig, kendte til mine irritationer, og arbejdede nu for de nye lokale mæglerne i Roskilde, Boligkompagniet. Meget behjælpelig kontaktede han mig, og besluttede så at overlade salget af huset til Jesper. Der kom helt klart et opsving i salget, og pludselig kom der helt andre købere på banen, måske fordi annoncer og billeder røg ud af helt andre kanaler. Jesper har gennem hele forløbet fulgt enormt godt op på tingene, selv når det kom til den mindste lille detajle, både fra sælgers og købers side. Jeg vil tro at køberne hos Jesper i den grad føler sig set og forstået, og derfor kunne Jesper efter godt 4 måneder erklære huset solgt. Der var faktisk flere bud på huset helt ind til slut og huset gik til en fornuftig pris. Jeg vil i hvert fald anbefale Boligkompagniet til andre, da de har nogle gode personligheder og masse af erfaring. Boligkøbere går efter integritet, erfaring og professionalitet – og dem som kan holde sine løfter, og det må man sige at Jesper, og Boligkompagniet formåede at gøre.


Camilla, sælger af Agnetevej


mæglerne hos boligkompagniet var helt perfekte.

mæglerne hos boligkompagniet var helt perfekte.

Efter at have været i kontakt med intet mindre end to andre større mæglerkæder der på skift igennem det sidste år havde forsøgt at sælge vores hus uden held, besluttede vi at prøve noget helt nyt. Vi kontaktede Boligkompagniet, hvorpå Tobias kom forbi og satte en pris vi var helt tilfredse med. Vi nåede både at blive annonceret over nettet samt have et åbent hus og ind til flere frem-visninger, til huset faktisk i løbet af 14 dage var solgt og underskrevet til et fornøjeligt ungt par, der bestemt kunne bruge pladsen og haven til børn og venner. Vi gik en del ned i pris, men efter et år med stilstand, ville vi bare gerne have huset solgt, da vi også for længst er flyttet i lejlighed. Mæglerne hos Boligkompagniet var helt perfekte. Alt papirarbejdet er afsluttet og endeligt her til d. 1. November, og vi har nydt at samarbejder med dem. Det kørte super godt.


- Mogens, sælger af Møllehusvej 58


boligkompagniet har i alle henseender udvist stor professionel kompetence og leveret et effektivt stykke arbejde

boligkompagniet har i alle henseender udvist stor professionel kompetence og leveret et effektivt stykke arbejde

Efter 25 år i Roskilde centrum trængte min mand og jeg til at komme ud og kigge på noget mere grønt, naturrigt og afslappende. Vi havde kontakt til en større mæglerkæde i første omgang, men vi følte ikke rigtig, at der blev taget ordenligt hånd om vores sag. Efter nogle måneders liggetid uden at vi hørte det store, fik vi, gennem en bekendt, at vide, at vi skulle kontakte Tobias fra Boligkompagniet. Her takkede vi Ja til annoncepakken og havde rigtig god succes med et åbent hus, der løbende gav en masse yderligere fremvisninger. Mæglerne Tobias og Casper gjorde et super flot stykke arbejde og efter små 2 måneder havde vi 2 bud på huset. Det var Casper der til sidste fik købsaftalen skrevet under, og vi fik en rigtig god pris, som vi alle var tilfredse med. Boligkompagniet har i alle henseender udvist stor professionel kompetence og leveret et effektivt stykke arbejde både hos kontoret samt hos mæglerne. Tak!


- Jytte, sælger af Ruggårdsvej 17, 4000 Roskilde


et rigtig godt helhedsindtryk

et rigtig godt helhedsindtryk

Da min kæreste og jeg ledte efter lejlighed, søgte vi på nettet og fandt på den måde frem til Boligkompagniet, der havde en bolig, der svarede til det, vi ledte efter. Vi købte lejligheden om sommeren, som vi synes er en god tid at handle bolig på. Da vi først havde fundet den lejlighed vi ville have, fik vi forholdsvist hurtigt arrangeret en fremvisning. Vi havde kontakt med både Tobias og Camilla, der begge udviste stor faglighed. Camilla stod for fremvisningen, og hun gjorde det rigtig godt. Det eneste, der manglede ved fremvisningen, var salgsopstillingen og nøglen til kælderrummet, men dette hører til i småtingsafdelingen. Salgsopstillingen og øvrigt papirarbejde var udarbejdet helt som det skulle være. Der var en rigtig fin kommunikation med mæglerne, der bl.a. var hurtige til at følge op på vores spørgsmål. De forholdt sig professionelle og upartiske, så beslutningen om at slå til var helt vores egen. Vi fik et rigtig godt helhedsindtryk, og alt i alt var det en behagelig oplevelse at være kunde hos Boligkompagniet.


-Køber af Roskildevænget 48, 2.tv. 4000 Roskilde


uden sammenligning den bedste ejendomsmægler

uden sammenligning den bedste ejendomsmægler

Vi fandt frem til Boligkompagniet via nettet. Vi søgte efter en bolig på Boligsiden og kom via et link til Boligkompagniets egen hjemmeside. Vi ledte efter en bolig i et bestemt område, og vi faldt for selve huset og beliggenheden. Det gik hurtigt og nemt at få booket tid til en fremvisning, som det var Jesper, der stod for. Selve fremvisningen gik rigtig godt. Det var tydeligt, at Jesper var meget velforberedt, hvilket var rigtig rart. Han havde bl.a. salgsopstillingen med, og alt var som det skulle være. Han vidste rigtig meget om huset, og vi kunne få alt at vide med det samme i stedet for at vente på, at han skulle undersøge sagen. Han var rigtig god til at forklare, og han er uden sammenligning den bedste ejendomsmægler, vi har mødt. Noget af det positive for os har også været den gode kommunikation med Boligkompagniet. De var altid nemme at få fat i og også god til selv at give information tilbage. Vi satte også pris på, at mægleren var god til lige at sende en sms, hvis der skulle gives en kort besked. Det er tit bedre end at blive ringet op. Alt i alt har vi været rigtig, rigtig glade for at handle med Boligkompagniet!


- Køber af Agnetevej 39, 4040 Jyllinge


vores hus blev solgt på bare 5 dage!

vores hus blev solgt på bare 5 dage!

Det var lidt af en tilfældighed, at vi kom i kontakt med Boligkompagniet. Vi var på udkig efter et nyt hus, og i den forbindelse var vi ude og kigge på ejendom på Møllehusvej, som viste sig at være til salg hos Boligkompagniet. Vi fik så godt et indtryk af firmaet, at vi besluttede, at de også skulle sælge vores hus på Klintevej. Det er Kasper, vi har haft kontakt med til både køb og salg, og det har vi været rigtig glade for. Vi kan vist ikke være andet end rigtig godt tilfredse, for vores hus blev solgt på bare 5 dage! Kasper var meget opsøgende og aktiv og hurtig til at få interesserede boligkøbere ud og kigge på vores hus. Kommunikationen med Boligkompagniet er hele vejen igennem forløbet rigtig fint, og vi har fået alle nødvendige informationer og svar på vores spørgsmål. Vi har følt os helt trygge ved både køb og salg og vil til hver en tid anbefale Boligkompagniet til andre – faktisk har vi allerede gjort det! Alt i alt har vi været rigtig godt tilfredse.


-Køber af Møllehusvej 58 og sælger af Klintevej 1


jeg har fået en super god behandling og service

jeg har fået en super god behandling og service

Da jeg skulle sælge min mors dødsbo, ledte jeg på nettet efter en ejendomsmægler. Jeg faldt for Boligkompagniet, da det var vigtigt for mig, at det var en uafhængig mægler, som efter min erfaring er nemmere at have med at gøre end de store, og desuden er de billigere. Jeg fik kontakt til Tobias, og det har været et super godt forløb. Han er imødekommende og fortællende, har masser af tid, man kan altid ringe, og han gjorde et rigtig godt stykke arbejde for at få huset solgt. På vores første møde vurderede han, at huset ville kunne sælges på 3 måneder, og det holdt stik. Det var vigtigt for mig at få huset solgt til en fornuftig pris, og den pris vi aftalte indledningsvis, holdt også stik. Vi var dog forberedt på at skulle give lidt afslag, da der var et par K3’er i tilstandsrapporten, som køber måtte tage sig af, så det var helt okay. Da handlen var gået i orden, var det Louise, der som daglig leder tog over og ordnede alt det administrative og papirarbejdet. Også dette forløb fuldt ud tilfredsstillende. Alle i firmaet har været smaddersøde. Jeg har fået en super god behandling og service, så jeg vil helt sikkert anbefale Boligkompagniet til andre!


- Sælger af Engholmvej 34


jeg har allerede anbefalet dem et par gange

jeg har allerede anbefalet dem et par gange

En søndag eftermiddag cyklede min svigerdatter og jeg ud for at kigge på en lejlighed, hvor der var åbent hus. Her stødte jeg på Kasper, der skulle sælge lejligheden. Vi faldt i snak, og han spurgte ind til forskelligt, da jeg fortalte, at jeg havde et hus, jeg gerne ville sælge. Han ville gerne komme ud og hilse på i hjemmet, så han kunne danne sig et indtryk, da han syntes, det lød som et spændende hus at sælge. Så sådan kom kontakten i stand. Jeg er rigtig glad for, at jeg løb ind i Kasper den dag, for det var helt tilfældigt, og jeg har på alle måder været meget tilfreds med forløbet. Huset blev solgt på bare 2 uger, efter at der var annonce i avisen, og jeg fik solgt til over prisen, helt uden afslag. Det hele faldt på plads d. 22. december, så det føltes som en ekstra julegave. Kommunikationen med Boligkompagniet har været god, og jeg har fået svar på alle mine spørgsmål. Jeg har allerede anbefalet dem et par gange, og jeg vil gøre det igen, når jeg får muligheden. Jeg endte også med at købe lejlighed gennem Boligkompagniet.


-Sælger af Bøgevej 12 samt køber af Asylgade 22


en superfin oplevelse

en superfin oplevelse

Min kone og jeg fandt frem til villaen gennem Boligsiden.dk. Vi havde været boligsøgende et stykke tid og havde kigget en masse annoncer igennem, da vi tilfældigvis stødte på Bøgevej 12. Vi var ude til et åbent hus-arrangement, hvor vi var mange om buddet, så vi var heldige, at det blev os, der fik huset. Vores lejlighed var blevet solgt på kun 14 dage, så det gik lidt tjuhej, men vi vurderer heldigvis, at det har været en rigtig fornuftig ting at slå til hurtigt. Vi kendte overhovedet ikke Boligkompagniet på forhånd, men det har været en superfin oplevelse. Der var god kommunikation og god hjælp, også taget i betragtning at vi var købere, og ejendomsmæglere tit plejer at være sælgers folk. De var heller ikke sådan nogle ’brugtvognsforhandler-typer’, som man har hørt om. Vi oplevede et virkelig godt samarbejde og en god dialog med Kasper, som fremviste de ting, vi spurgte ind til, og han vendte hurtigt tilbage med svar på vores spørgsmål. Han havde en god viden om stedet og var god til at sætte os i forbindelse med sælger og hendes søn, som vi har fået et godt forhold til. Vi vil derfor gerne anbefale Boligkompagniet til andre. Vi har inviteret Kasper på en kold øl til sommer, så han kan se det nye, vi får lavet vi huset.


”det hele gik forrygende”

”det hele gik forrygende”

Vi fik kontakt gennem vores bank, Sydbank. Vores bankrådgiver kendte Kasper i Boligkompagniet, der lige var startet op i Roskilde. Vi ringede rundt og indhentede tilbud, og Boligkompagniet var de billigste og mest fornuftige at høre på. Det var Kasper, vi havde kontakt med, og han var flink og imødekommende. I starten forløb informationen og kommunikationen fint. Til slut blev vi dog lidt pressede, da vi gik og ventede på svar. Vi troede, at alt var på plads og havde hurtigt slået til med køb af hus, og så viste det sig, at køberne til vores lejlighed skulle godkendes af Justitsministeriet, hvilket kunne tage op til 4 uger. Men bortset fra det har alt fungeret rigtig fint. Det var super positivt, at det gik så stærkt. Efter at lejligheden kom på Boligsiden, blev den solgt på kun 40 dage. Vi havde selv en idé om at sælge til 1475, men Kasper mente, at lejligheden godt kunne sættes til 1545. Det viste sig at holde meget godt stik, da vi endte med at få solgt til 1525, hvilket vi er meget tilfredse med. Det hele gik forrygende, og vi kunne godt forestille os at anbefale Boligkompagniet, hvis vi kender nogen, der skal sælge inden for deres område.


Sælgere af Ejboparken 29 Roskilde


”jeg vil helt sikkert anbefale boligkompagniet”

”jeg vil helt sikkert anbefale boligkompagniet”

Jeg så en reklame i banken om en nystartet ejendomsmægler. Det var Boligkompagniet, som jeg ikke kendte på forhånd, men jeg ville gerne bruge en mægler fra Roskilde. Først fik jeg kontakt med Tobias, og derefter blev det Kasper, der kom og solgte huset. Det gik fornuftigt og godt. De var hurtige til at sætte i avisen og hurtige til at sælge huset. En af mine venner opdagede faktisk, at mit hus var i Roskildeavisen, næsten inden jeg selv var klar over, at det var sat til salg. Der var nok, der var interesserede, og jeg nåede kun at have tre fremvisninger, og huset blev solgt rimelig hurtigt. Det skete inden for 14 dage, og huset blev solgt til prisen, uden at der blev givet afslag. Det er første gang, jeg har solgt bolig, så jeg har ikke så stor erfaring med mæglere, men min vurdering er, at alt var, som det skulle være. Folk i Boligkompagniet var søde og rare, og det var nemt at komme i kontakt med dem. Man kunne altid få fat på en på kontoret, og de var flinke til at ringe tilbage. Jeg vil helt sikkert anbefale Boligkompagniet til andre. Jeg har dog givet dem lille tip. Dem jeg selv købte mit nye hus af, inviterede mig ud til en kop kaffe (det havde deres mægler foreslået), så vi lige kunne snakke om nogle praktiske ting, blandt andet overtagelse af gardiner. Uden om mæglerne gjorde jeg så det samme med dem, der købte af mig.


Sælger af Nebsmøllevej 5 4100 Ringsted


"En super god gejst"

"En super god gejst"

Vi fik kontakt til Boligkompagniet via vores bank, der nævnte dem som en mulighed. Vi gik i salgstanker, da vi gerne ville flytte tilbage til Fyn, hvor vi kommer fra og var derfor nede i banken for at snakke om økonomien. Det var Tobias, vi havde kontakt til, og det gik rigtig fint. Han virkede tillidsvækkende allerede ved vurdering af huset, og vi kunne mærke, at der hurtigt skete noget, hvilket tiltalte os. Han vendte hurtigt tilbage med pris og oplæg, og der kom på flere måder hurtigt gang i vores sag - net, avis og åbent hus, og vi kunne lide deres strategi med brug af køberkartotek. Huset blev solgt allerede efter 1 uge på nettet. Til slut i forløbet var kommunikationen ikke helt så knivskarp som i starten, da vi kom til at skifte mellem flere forskellige medarbejdere, hvilket kunne give lidt forvirring. Det var dog ikke noget grelt, og vi vil helt klart anbefale Boligkompagniet. Vi kunne mærke, at der var en super god gejst i forhold til de store kæder og en meget resultatorienteret tilgang.


Sælger af Sandparken 1, 4000 Roskilde


det jeg har oplevet, har imponeret mig helt vildt

det jeg har oplevet, har imponeret mig helt vildt

Da jeg skulle sælge, undersøgte jeg markedet og henvendte mig til 3 forskellige mæglere. Heraf valgte jeg Boligkompagniet på anbefaling af mit netværk. Jeg havde kontakt til Kasper og senere til Karina på kontoret. Jeg er meget tilfreds med dem og vil godt fremhæve deres engagement, og at de var meget informative og fokuserede på salg. Kasper har under hele forløbet været meget på, og jeg fik altid besked, når der var sket noget, når der var udvikling i sagen. Det var som et parløb, et projekt vi var fælles om, og det var rigtig positivt. Vi havde 20-25 fremvisninger i de 3 uger, huset stod til salg. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Jeg ville f.eks. gerne vide, hvornår der var fremvisning, så huset kunne være pænt og ryddeligt, og det fungerede super fint. Ligeledes huskede de også altid at give mig besked, når fremvisningen var overstået, så jeg kunne komme hjem igen  Der var aldrig noget, der blev glemt. Huset blev solgt på kun 3 uger, og jeg fik den ønskede pris. Jeg føler, at Kasper gik ind i det med fuldt hjerte. Jeg vil absolut anbefale Boligkompagniet til andre. De gør det alle rigtig godt, og de skal have den ros, de har fortjent. Det jeg har mødt, har været helt overvældende. Jeg må indrømme, at jeg havde nogle fordomme om ejendomsmæglere, men de er pist væk. Der var ikke noget med, at ’sådan gør vi her’ eller ’det plejer vi ikke’. Det jeg har oplevet, har imponeret mig helt vildt.


Sælger af Solsortevej 24, 4000 Roskilde


en rigtig god oplevelse hele vejen igennem

en rigtig god oplevelse hele vejen igennem

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Boligkompagniet hele vejen igennem. Jeg fandt frem til den lejlighed, jeg købte, på to forskellige måder – dels på nettet, Boligsiden.dk, og dels via min eks-hustru, der også været ude at kigge på stedet. Jeg kunne få fremvist lejligheden på det tidspunkt, der passede mig, hvilket var rigtig positivt. Camilla stod for det, og det forløb rigtig fint. Hun vidste en del om lejligheden og hvad det drejede sig om – hun havde styr på tingene. Kommunikationen forløb også rigtig godt – der blev fulgt op på det, vi havde aftalt. Da jeg kom ind på kontoret, så de straks, at jeg havde mine to børn med og fandt papir og farveblyanter frem, og børnene fik en sodavand hver. Så var de aktiveret, og der var ro til, at vi andre kunne snakke forretninger. Det er sådanne små detaljer, man lægger mærke til og bliver glad for. Jeg har ikke oplevet andre ejendomsmæglere tænke på den måde. De ansatte kender byen og kvarteret og har fuldstændig styr på lokalkendskab. Jeg har som sagt været rigtig tilfreds hele vejen igennem og vil bestemt anbefale Boligkompagniet til andre. Jeg har faktisk allerede gjort det.


Køber af Gyvelvej 2C, 4000 Roskilde


der blev virkelig fulgt op

der blev virkelig fulgt op

Vi fandt huset på Boligsiden, og vi var interesserede fra starten. Vi skrev til Boligkompagniet og bestilte salgsmateriale, og derefter blev vi kontaktet af Kasper. Det gik hurtigt med at få arrangeret en fremvisning, og selve fremvisningen gik også super fint – Kasper ville gerne fortælle om det hele. Vi så faktisk huset 3 gange, da vi havde nogle forbehold angående en vandskade, som vi gerne ville vide lidt mere om. Generelt gik det rigtig fint med kommunikationen, og Kasper var super til at følge op. Blandt andet i forhold til vandskaden var han flink til at ringe og spørge, om vi nu også havde fået alle de informationer, vi havde brug for. Vi ville være helt sikre på, hvordan det påvirkede vores husforsikring og ejerskifteforsikring, og hvordan vi var stillet. Der blev virkelig fulgt op. Vi har oplevet Kasper som fuldstændig ligetil, og der har været en god kemi imellem ham og os. Han havde nok luret, at vi ville købe huset, for på sin egen, lidt frække facon sagde han, at det kunne være superfedt at sidde med os på terrassen og drikke et glas kold hvidvin til sommer . For os var det bare fint, at han var så ligetil. Vi kunne helt sikkert finde på at anbefale Boligkompagniet til andre.


Køber af Solsortevej 24, 4000 Roskilde


et fint forløb og en behagelig oplevelse

et fint forløb og en behagelig oplevelse

Vi fandt frem til huset på Boligsiden og kendte således ikke Boligkompagniet på forhånd. Det gik fint og nemt med at få arrangeret en fremvisning, og denne forløb også godt. Det var Camilla, der var med begge gange, og hun gjorde det godt. Hun er dygtig, sød, imødekommende og hjælpsom. Hvis der var noget, hun ikke vidste, kunne hun spørge Tobias. Der blev rimelig hurtigt fulgt op på vores spørgsmål, hvilket var supergodt. Kommunikationen forløb rigtig fint, ingen problemer der. Salgsopstillingen var også fin. Det eneste, vi undrede os over, var, at der stod, at huset var på 191 m2, men det viste sig, at 1.salen ikke var godkendt, så i virkeligheden var det kun 137 m2. Det kunne der ligeså godt have stået fra starten af. Ellers var der ingen problemer i noget. Vi var interesserede i at se flere huse i samme område, og det var rigtig positivt, at det kunne koordineres således, at vi kunne se dem alle samme dag. Det var også positivt, at vi følte, at Camilla havde god tid. Der var ikke noget med, at vi skulle skynde os at blive færdige. I det hele taget var det et fint forløb og en behagelig oplevelse. Vi har fået vores hus, og det er dejligt. Hvis vi kender nogen, der skal købe hus i Roskilde-området, vil vi ikke have betænkeligheder ved at anbefale Boligkompagniet.


Køber af Grønnegade 11, 4621 Gadstrup


der er ikke noget, der kunne have været gjort bedre

der er ikke noget, der kunne have været gjort bedre

Jeg kender Camilla via mit eget arbejde, og vi kom til at snakke om det, da jeg skulle sælge min lejlighed. Derfor faldt mit valg på Boligkompagniet. Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet og ikke mindst, at det gik rigtig hurtigt, og jeg fik solgt i løbet af kun en uge, og endda til prisen. Jeg er tilfreds med, at alle aftaler blev overholdt, og at der blev lyttet til mine forslag, selvom Boligkompagniet måske havde andre ideer fra starten. Alt i alt havde vi et godt samarbejde. Der nåede at være 4-5 fremvisninger, og dem stod Camilla for. Hun må have gjort sit arbejde godt, for en af dem, der var ude og se lejligheden, blev interesseret i at købe og skrev under. Der nåede også at være et åbent hus-arrangement, da dette var aftalt, inden handlen gik i orden. Jeg vidste, at Camilla var elev, og min lejlighed var vist den første sag, som hun selv havde ansvaret for. Set i lyset af det vurderer jeg hendes faglighed højt. Jeg er førstegangssælger, og det er rart at blive taget i hånden og hjulpet igennem et forløb, man ikke kender til. Hun var god til at få mig til at forstå, hvad der skete og hvorfor. Hvis der var noget, hun ikke vidste, kunne hun altid spørge de andre i firmaet. Der er ikke noget, der kunne have været gjort bedre. Jeg vil bestemt anbefale Boligkompagniet til andre og har allerede gjort det.


Sælger af Roskildevænget 61, 1. TH


alt i alt en god oplevelse

alt i alt en god oplevelse

Vi blev opmærksomme på, at Boligkompagniet eksisterede, da vi så en reklame for dem i biografen i Roskilde. Jeg ringede til Tobias og bad om et tilbud på salg af vores hus, samtidig med at vi havde kontaktet to andre mæglere. Vores valg faldt på Tobias, da vi vurderede at han var en behagelig og dygtig sælger. Det var også vigtigt for os, at det var et lokalt firma i stedet for en stor kæde. Det vigtigste for os var ikke, at vi fik mest muligt ud af salget rent økonomisk. Vi ville også gerne have en god oplevelse med at sælge vores hus, og det vurderede vi, at vi bedst ville få hos Boligkompagniet. Men vi er selvfølgelig også glade for, at vi fik solgt til prisen. Salget gik ret hurtigt. Jeg tror, at det kun tog ca. 40 dage at sælge vores hus. Vi har haft en god dialog med folkene fra Boligkompagniet, bl.a. i forbindelse med fremvisninger. De har været lette at få fat på, enten pr. mail eller telefon. Det har alt i alt været en god oplevelse. Da vi er førstegangssælgere, har vi måske haft flere spørgsmål end så mange andre, men vi har fået pænt svar på alt. Udover Tobias har vi haft kontakt til Camilla og Natasha, der har stået for et par af fremvisningerne. Vi ønskede også at møde medarbejderne i deres eget domicil, og det har også været en positiv oplevelse. Vi vil gerne anbefale Boligkompagniet til andre.


Sælger af Byager 15, Gevninge, 4000 Roskilde


jeg har været yderst tilfreds og vil anbefale boligkompagniet, så snart jeg kan komme til det

jeg har været yderst tilfreds og vil anbefale boligkompagniet, så snart jeg kan komme til det

Allerførst vil jeg sige, at jeg er fuldt ud tilfreds med Boligkompagniets arbejde, og jeg vil anbefale dem, så snart jeg kan komme til det. Jeg blev opmærksom på Boligkompagniet, da jeg så en reklame for dem nede på Algade, lige efter at de var startet. Jeg tog kontakt til dem, efter at jeg havde prøvet at sælge gennem andre mæglere. I starten havde jeg kontakt til Tobias, til vurdering af huset og enkelte fremvisninger. Derefter blev det især Camilla, der tog sig af sagen, og hende vil jeg gerne fremhæve og give topkarakter! Man finder ikke sødere person end Camilla. Hun går ind i folk med træsko på, er dygtig til sit arbejde, følger op på tingene, kan se løsningsmuligheder i en bolig og fremhæve tingene på en rigtig god måde, og hun har en behagelig måde at kommunikere på. I forbindelse med papirarbejdet har jeg også haft kontakt til Karina, og det har også fungeret rigtig fint. Alt papirarbejde med f.eks. tinglysning og andet har fungeret rigtig fint, og det er gået hurtigt med at få svar frem og tilbage pr. mail. Set i bakspejlet kan jeg måske ærgre mig en smule over, at jeg ikke havde mere is i maven, så jeg måske kunne have solgt til en højere pris. Men på den anden side er jeg kommet videre i en ny bolig, og det er smaddergodt. Jeg har allerede anbefalet Boligkompagniet til flere andre i byen, og nu håber jeg så på, at det også lykkes for dem at sælge.


Sælger af Grønnegade 11, 4000 Roskilde