Om os

Vi er et hold lokale ejendomsmæglere, der bor i byen. Vi kender byen og er alle uddannede og har tilsammen handlet boliger i Roskilde i mere end 50 år - vores børn går i skole her - og det er her, vi har vores netværk.


Vi ønsker at gøre bolighandel enkel, og bruger hellere telefonen end en masse mails. Vi værdsætter den personlige kontakt, og du kan altid ringe til os med spørgsmål eller hvis du ønsker hjælp

Vi prioriterer et godt køberkartotek og har derfor udviklet konceptet: "Hvad søger du? - Vi finder det!" for at sikre flest mulige, aktuelle købere i kartoteket. Vi er konstant aktivt opsøgende for at få nye købere i vores kartotek, for at sikre vores sælgere størst muligt køberpotentiale.

Du skal vælge os, hvis du vil have lokale, engagerede mennesker med mange års erfaring i Roskilde, et enkelt men solidt mæglerarbejde, og en mægler der holder, hvad han lover.


Klik her for at bestille en salgsvurdering


Boligkompagniet

Sælg_dit_hus

Hvad søger du? - Vi finder det!

Konceptet er enkelt, og er for dig der ikke vil nøjes med de boliger, der allerede ligger på nettet:

Du kontakter os med dit boligønske - og vi tilbyder at finde det enten i vores sælgerkartotek og/eller aktivt gå opsøgende ind i det område, du ønsker at bo med bl.a. direkte og tilpassede søge-flyers til boligejerne samt mulighed for anonyme søgeannoncer i lokalavisen.

Læs mere om konceptet her: