Vores historie

Vi er en samling lokale mæglere, der gennem mange år har arbejdet hos forskellige kæder i Roskilde. 1. januar 2016 valgte vi at starte vores eget på et ”høloft” i Roskilde Centrum – med et koncept, navn og logo, som vi selv fandt på. Nervøse og uden viden hvad det ville bringe – og uden en kæde – måtte vi se, om det bristede eller bar. I håbet om at sælge 35 boliger det første år, gik vi i gang, men det var uden at vide, om nogen var interesseret i at sætte deres ejendom til salg hos vores nye firma i Roskilde.

 

Vi var heldige og allerede fra starten tog roskildenserne godt imod os, langt bedre end vi havde turdet håbe på, og de 35 salg blev til 85 det første år, og allerede i andet driftsår var vi blandt Roskildes mest sælgende ejendomsmæglere.

Vores koncept er enkelt – vi tror på, at det er lysten, der driver værket, og at det skal være sjovt at arbejde hårdt. Vi bruger nemlig mange timer på arbejdet,da salget ikke kommer af sig selv.

Vi arbejder blandt andet ud fra mottoet “Mindre fokus på smart IT og mere fokus på personlig kontakt”. Det handler om at være gode til at sælge, tage telefonen og ringe rundt og snakke med kunderne i køberkartoteket frem for bare at sende en masse mails ud. Vi vil lave de gode match mellem boligerne og de kunder, vi kender, og ikke mindst er det de gamle ejendomsmæglerdyder, vi sætter i højsædet.

 

Vi bor selv i Roskilde og kender skoler, parker, foreninger, de små stier og hyggelige restauranter, naturen, fjorden m.m., hvilket vi bruger i vores salg, når vi skal finde en god bolig til vores kunder.

Her fire år efter start er vi stadig en forretning med samme ånd, og det er stadig sjovt at gå på arbejde. Vi hygger os med kunderne og lever den drøm, som vi ønskede fra starten, nu bare som et af Roskildes største ejendomsmæglerfirmaer. Det er vi meget taknemmelige og ydmyge over for.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig!

Klik her for at bestille en salgsvurdering


boligkompagniet

Sælg_dit_hus

hvad søger du? - vi finder det!

Konceptet er enkelt, og er for dig der ikke vil nøjes med de boliger, der allerede ligger på nettet:

Du kontakter os med dit boligønske - og vi tilbyder at finde det enten i vores sælgerkartotek og/eller aktivt gå opsøgende ind i det område, du ønsker at bo med bl.a. direkte og tilpassede søge-flyers til boligejerne samt mulighed for anonyme søgeannoncer i lokalavisen.

Læs mere om konceptet her: