medarbejdereTobias Edlev Nielsen

TOBIAS EDLEV NIELSEN

INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER & VALUAR MDE
TELEFON: 50 40 50 50
MOBIL: 4034 1190

E-MAIL: tobias@boligkompagniet.dk

Siden 2001 hvor Tobias startede som trainee i Danbolig Roskilde har han arbejdet med salg af boliger. Han har i en periode undervist bl.a. ejendomsmæglere i salg og har i 7 år endvidere været medejer af en Danboligforretning i Roskilde. Når Tobias ikke sælger ejendomme i Roskilde, har han ind i mellem nogle forelæsninger for kommende ejendomsmæglere på CPH Business School.

Udover uddannelsen som ejendomsmægler og valuar, har Tobias en HD, samt en række salgs- og ledelsesuddannelser. Tobias er certificeret til at lave lånevurderinger for Totalkredit, samt har gennem tiden også lavet en del Syn og Skønssager.

Tobias er kendetegnet ved en høj energi, arbejdsom og et ukueligt godt humør.
Louise Bacher

LOUISE BACHER

DAGLIG LEDER, EJENDOMSMÆGLER MDE
TELEFON: 50 40 50 50
MOBIL: 2120 3991

E-MAIL: louise@boligkompagniet.dk

Louise har hele sit liv haft sin færden i Roskilde. Først på Skt. Josef Skole og siden i gymnasium på Katedralskolen samt efterfølgende på Roskilde Handelsskole. Herefter brændte Louise for at gøre karriere i ejendomsmæglerfaget, og fik elevplads hos ejendomsmægler i Roskilde Centrum.

Louise har altid haft med rådgivning og salg at gøre, og blev i 2001 uddannet ejendomsmægler i byen. Louise har i mange år været hos EDC i Roskilde samt 3 år hos Nybolig bl.a. i rollen som ejendomsmægler, lånerådgiver ifm. Lån i fast ejendom samt som køberrådgiver til glæde for købere, der ønsker tryghed i en ejendomshandel. Herudover har Louise altid haft overblikket over ”kontorets trivsel” og sætter en ære i struktur og konstant udvikling både personligt og fagligt – til gavn og glæde for alle omkring hende.

Louise har et nysgerrigt sind, er meget løsningsorienteret og er af natur et positivt og meget engageret menneske med et smittende humør.


Ønsker du en ejendomsmægler med top engagement, høj faglig kompetence samt stort lokalkendskab, er det Louise, du skal have fat i.


Kasper Poulsen

KASPER POULSEN

INDEHAVER
TELEFON: 50405050
MOBIL: 53841190

E-MAIL: kasper@boligkompagniet.dk

Kasper har helt fra sin tidlige ungdom fundet ejendomsmæglerfaget særdeles interessant.. Det var dog først efter 4 år som skolelærer, at Kasper for alvor fandt sin rette jobmæssige hylde, da han skiftede folkeskolen ud med et job i mæglerbranchen.

Kaspers helt store passion er fast ejendom og han brænder enormt for mæglerfaget og hele processen omkring køb og salg af bolig. Især kombinationen af den menneskelige kontakt samt ønsket om at skabe tilfredshed hos både køber og sælger, er noget Kasper lægger særlig vægt på, idet han betragter enhver bolighandel som en tillidssag.

Igennem sit tidligere virke som skolelærer og specielt i sit nuværende job er Kasper fuldt bevidst om, at mennesker er forskellige og har forskellige behov, som kræver forskellige indgangsvinkler og individuel rådgivning. Denne grundtanke fungerer derfor som den røde tråd gennem hele Kaspers tilgang til enhver bolighandel.

I mødet med Kasper vil du opleve en yderst professionel og nærværende person, der med sit udadvendte, glade og tillidsvækkende sind, vil være din garant for en god og tryg bolighandel.

Dan Frederiksen

DAN FREDERIKSEN

SALG OG VURDERING
TELEFON: 50405050
MOBIL: 53791191

E-MAIL: dan@boligkompagniet.dk

Dan er oprindeligt udlært som tjener, og blev senere butiksbestyrer i en detailforretning. Men Dan har altid følt at ejendomsmæglerbranchen var det helt rigtige for ham. Derfor besluttede Dan at tage en traineeuddannelse hos en større ejendomsmægler i Nordsjælland, hvor han gennem årene har solgt mange forskellige ejendomme.

Dan er hos Boligkompagniet nu helt på hjemmebane, da han er født, opvokset og bor i Roskilde. Dan er kendt for hans meget store kundeservice, og han vil gøre alt for, at alle får en god behandling og et trygt og godt boligkøb- og salg.

Møder du Dan på din vej, er du garanteret et top engageret og imødekommende menneske - med et evigt højt humør.

Lasse Mathiassen

LASSE MATHIASSEN

EJENDOMSMÆGLER MDE
TELEFON: 50405050
MOBIL: 31391190

E-MAIL: lasse@boligkompagniet.dk

Den smilende og arbejdsomme Lasse solgte sin første ejendom for 5 år siden og efterfølgende er det blevet til mange flere. Han startede sin karriere i ejendomsmæglerbranchen i Danbolig Holbæk, hvor han gennemførte sit traineeforløb og efterfølgende arbejdede i 3 år. Førend dette har han en fortid i Flyvevåbnet og med salg af biler.

Lasses store netværk gør, at han altid kender én, som kan bruge en ejendom som din. Han sætter stor pris på hans netværk og holder meget af god omtale.

Lasse er en udadvendt og smilende person, som altid er glad og frisk på at tage en snak omkring din boligsituation. Så hvis du foretrækker en sparringspartner, som siger tingene som de, som samtidig møder dig i øjenhøjde, vil du helt sikkert kunne lide Lasse. 


Jesper Mandrup

JESPER MANDRUP

EJENDOMSMÆGLER MDE
TELEFON: 50 40 50 50
MOBIL: 20 20 98 98

E-MAIL: Jesper@boligkompagniet.dk

Jesper er født og opvokset i Roskilde, hvor han også i dag bor med sin kone og 2 børn.

Jesper startede sin erhvervskarriere i den lokale Jyske Bank i Algade. Det blev til 10 år i banken, hvor han bl.a. var bolig- og investeringsspecialist.  I 1998 forlod Jesper Jyske Bank til fordel for ejendomsmægler-branchen, som han har været tilknyttet siden, bl.a. gennem 10 år hos EDC i Roskilde. Jesper har derfor et indgående kendskab til boligmarkedet og lokalforholdene i Roskilde og har via dette opbygget et stort netværk.

Jesper er kendetegnet ved at levere en professionel og engageret indsats, som altid eksekveres med en positiv tilgang og et godt humør.


Karsten Juul

KARSTEN JUUL

EJENDOMSMÆGLER MDE
TELEFON: 50405050
MOBIL: 53631191

E-MAIL: karsten@boligkompagniet.dk

Karsten er oprindelig økonomiuddannet fra Copenhagen Business Academy, hvorefter han var forbi Nykredit som privat økonomirådgiver, men drømmen om at blive ejendomsmægler gjorde at skiftet til mæglerbranchen fandt sted for nu snart 13 år siden. Karsten elsker sit arbejde og gør en ære i at hjælpe både købere og sælgere trygt igennem deres ejendomshandel.


Karsten forstår sammenhængen mellem succes og hårdt arbejde kombineret med evnen til at læse kundes behov og købsmotivation. Så søger du en engageret, faglig dygtig, smilende og ikke mindst ihærdig mand, så vil Karsten være et rigtig god bud.

Nicole Hummel

NICOLE HUMMEL

SALGSKOORDINATOR
TELEFON: 50405050
MOBIL: 41606108

E-MAIL: nicole@boligkompagniet.dk

Nicole har altid synes at ejendomsmæglerbranchen har været hendes kald. Hun tog 3 år på handelsskolen i Roskilde, hvorefter hun sprang direkte til at uddanne sig som finansøkonom, og blev færdiguddannet i juni 2018.

I dag er Nicole vores engagerede og altid smilende salgskoordinator, som arbejder med lidt af hvert. Nicole sidder blandt andet med eftersalg og købsaftaler. Derudover sidder hun med valuarvurderinger i samarbejde med Tobias. Generelt har Nicole bare altid rigtig mange bolde i luften – for sådan er det at arbejde hos Boligkompagniet.

I kan komme til at møde Nicole både på kontoret og i telefonen. Hvor hun altid er imødekommende og serviceminded og klar på at tage godt imod jer. 

Heidi Martinsen

HEIDI MARTINSEN

SALGSKOORDINATOR, EJENDOMSMÆGLER MDE
TELEFON: 50405050
MOBIL: 53701191

E-MAIL: heidi@boligkompagniet.dk

Heidi er opvokset i Ågerup lidt udenfor Roskilde og har desuden boet en del år i Roskilde bymidte, forinden købte hun et gammelt totalrenoveringsprojekt i Svogerslev. Efter tre år på HH på Roskilde Handelsskole, gik Heidi direkte videre til at læse til Finansøkonom i København. Heidi har altid sigtet mod at blive ejendomsmægler og startede som søndagsvagt i 2009, blev udlært som ejendomsmægler i 2013 og har arbejdet i branchen lige siden. Tidligere har Heidi også lavet en masse lånevurderinger i Roskilde og omegn for Totalkredit, så vi kan roligt stå inde for at Heidi kender sin by J Nu er vi heldige at have Heidi siddende hos os i Boligkompagniet, hvor hun har de primære ansvar for eftersalg, købsaftaler og en masse andet spændende.

Heidi er en udpræget teamplayer, er god til at holde mange bolde i luften og trives i en hektisk hverdag, hvor der er fart over feltet. Hvis I støder på Heidi vil I med garanti også blive mødt af et vindende smil og et skønt engagement, da hun vil folk det allerbedste.

Julie Andersen

JULIE ANDERSEN

SALGSKOORDINATOR
TELEFON: 50405050
MOBIL: 53871190

E-MAIL: julie@boligkompagniet.dk

Julie er født og opvokset i Roskilde og bor her stadig. I Roskilde har hun også haft hele sin skolegang og har blandt andet taget 3 år på handelsskolen, hvorefter hun harhaft 1,5 år i butiksverdenen, hvor service og kundekontakt har vægtet meget højt. 

Julie har altid synes at ejendomsmæglerbranchen har tiltrukket hende og derfor har hun nu også taget springet ind i boligverdenen og er blevet sagsbehandler-trainee hos Boligkompagniet.

Vi er hos Boligkompagniet virkelig glade for, at Julie har sagt ja til at arbejde hos os, og vi er taknemmelige for den grad af service, hun som sagsbehandler-trainee lægger for dagen. Julie står blandt andet for markedsføring af vores brand og alle mulige salgs kampagner. Derudover sidder Julie med før-salg og sørger for at ejendommene kommer på internettet i rette tid. 

I kan møde Julie på vores kontor eller i telefonen, hvor hun sidder klar til at modtage jer med et smil og være mere end lydhør overfor jeres behov og ønsker.

employee

ANDERS RØRBÆK


TELEFON:
MOBIL:

E-MAIL: anders@boligkompagniet.dk

employee

SILJE MUNK


E-MAIL: silje@boligkompagniet.dk

Sælg_dit_hus

vi er altid på jagt…

Søger du nye udfordringer og er lokal ejendomsmægler, med flere års erfaring i Roskilde, har du et godt netværk og kan du se dig selv være en del af vores team, hvor der er rig mulighed for indflydelse, og en uformel tone, et godt sammenhold og et fagligt stærkt team. Så kontakt os for et uforpligtigende møde, og hør mere om jobmulighederne.