MedarbejdereTobias Edlev Nielsen

TOBIAS EDLEV NIELSEN

INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER & VALUAR MDE
TELEFON: 50405050
MOBIL: 40341190

E-MAIL: tobias@boligkompagniet.dk

Siden 2001 hvor Tobias startede som trainee i Danbolig Roskilde
har han arbejdet med salg af boliger.
Han har i en periode undervist bl.a. ejendomsmæglere i salg
og har i 7 år endvidere været medejer af en Danboligforretning
i Roskilde.

Når Tobias ikke sælger ejendomme i Roskilde, har han ind i mellem
nogle forelæsninger for kommende ejendomsmæglere
på CPH Business School.
Udover uddannelsen som ejendomsmægler og valuar,
har Tobias en HD, samt en række salgs- og ledelsesuddannelser.
Tobias har gennem tiden ligeledes lavet en del Syns- og Skønssager
samt beskæftiget sig med projektsalg m.m..

Tobias er kendetegnet ved en høj energi, arbejdsom og et ukueligt
godt humør

Louise Bacher

LOUISE BACHER

DAGLIG LEDER, EJENDOMSMÆGLER MDE
TELEFON: 50 40 50 50
MOBIL: 2120 3991

E-MAIL: louise@boligkompagniet.dk

Louise har hele sit liv haft sin færden i Roskilde. Først på Skt. Josef Skole og siden i gymnasium på Katedralskolen samt efterfølgende på Roskilde Handelsskole. Herefter brændte Louise for at gøre karriere i ejendomsmæglerfaget, og fik elevplads hos ejendomsmægler i Roskilde Centrum.

Louise har altid haft med rådgivning og salg at gøre, og blev i 2001 uddannet ejendomsmægler i byen. Louise har i mange år været hos EDC i Roskilde samt 3 år hos Nybolig bl.a. i rollen som ejendomsmægler, lånerådgiver ifm. Lån i fast ejendom samt som køberrådgiver til glæde for købere, der ønsker tryghed i en ejendomshandel. Herudover har Louise altid haft overblikket over ”kontorets trivsel” og sætter en ære i struktur og konstant udvikling både personligt og fagligt – til gavn og glæde for alle omkring hende.

Louise har et nysgerrigt sind, er meget løsningsorienteret og er af natur et positivt og meget engageret menneske med et smittende humør.


Ønsker du en ejendomsmægler med top engagement, høj faglig kompetence samt stort lokalkendskab, er det Louise, du skal have fat i.


David Gough

DAVID GOUGH

SALG OG VURDERING
TELEFON: 50405050
MOBIL: 31391190

E-MAIL: david@boligkompagniet.dk

David er lyttende, engageret og anerkendende i sin tilgang til både sælgere og købere af fast ejendom. Han er mild og tillidsvækkende, og med Davids hjælp, er der garanti for en god, tryg og professionel bolighandel, hvor du også kan være sikker på lokalkendskab.
David er bosiddende i Vindinge med sin kæreste og to børn og nyder Roskildes mange muligheder, herunder kulturliv, grønne områder og fritids- og foreningsliv.

David begyndte som trainee hos Danbolig i 2003 og er certificeret vurderingskonsulent for Totalkredit.
Han nyder at sælge fast ejendom og brænder for at give både køber og sælger den bedste oplevelse.
Med David ved din side vil imødekommenhed og faglighed skabe et solidt fundament for Jeres fremtidige samarbejde og for den tillid, I opbygger til hinanden.

Kasper Poulsen

KASPER POULSEN

SALG OG VURDERING
TELEFON: 50405050
MOBIL: 53841190

E-MAIL: kasper@boligkompagniet.dk

Kasper har helt fra sin tidlige ungdom fundet ejendomsmæglerfaget særdeles interessant.. Det var dog først efter 4 år som skolelærer, at Kasper for alvor fandt sin rette jobmæssige hylde, da han skiftede folkeskolen ud med jobbet som ejendomsmægler.

Kaspers helt store passion er fast ejendom og han brænder enormt for mæglerfaget og hele processen omkring køb og salg af bolig. Især kombinationen af den menneskelige kontakt samt ønsket om at skabe tilfredshed hos både køber og sælger, er noget Kasper lægger særlig vægt på, idet han betragter enhver bolighandel som en tillidssag.

Igennem sit tidligere virke som skolelærer og specielt i sit nuværende job er Kasper fuldt bevidst om, at mennesker er forskellige og har forskellige behov, som kræver forskellige indgangsvinkler og individuel rådgivning. Denne grundtanke fungerer derfor som den røde tråd gennem hele Kaspers tilgang til enhver bolighandel.

I mødet med Kasper vil du opleve en yderst professionel og nærværende mægler, der med sit udadvendte, glade og tillidsvækkende sind, vil være din garant for en god og tryg bolighandel.

Jesper Mandrup

JESPER MANDRUP

EJENDOMSMÆGLER MDE
TELEFON: 20 20 98 98

E-MAIL: Jesper@boligkompagniet.dk

Jesper er født og opvokset i Roskilde, hvor han også i dag bor med sin kone og 2 børn.

Jesper startede sin erhvervskarriere i den lokale Jyske Bank i Algade. Det blev til 10 år i banken, hvor han bl.a. var bolig- og investeringsspecialist.  I 1998 forlod Jesper Jyske Bank til fordel for ejendomsmægler-branchen, som han har været tilknyttet siden, bl.a. gennem 10 år hos EDC i Roskilde. Jesper har derfor et indgående kendskab til boligmarkedet og lokalforholdene i Roskilde og har via dette opbygget et stort netværk.

Jesper er kendetegnet ved at levere en professionel og engageret indsats, som altid eksekveres med en positiv tilgang og et godt humør.


Camilla Svendsen

CAMILLA SVENDSEN

SAGSKOORDINATOR
TELEFON: 50405050
MOBIL: 21798119

E-MAIL: camilla@boligkompagniet.dk

Camilla har boet i Roskilde hele sit liv, og har derfor et stort kendskab til Roskilde og omegn. Camilla har siden folkeskolen brændt for ejendomsmægler branchen, og valgte derfor at læse finans på Roskilde Handelsskole.


Camilla er vores dygtige trainee, som står for lidt af hvert. I kan både komme til at møde hende på kontoret og på fremvisninger, og ikke mindst med smilende stemme i telefonen. Herudover er det også Camilla der står for det praktiske papir arbejde i både førsalg og eftersalg med sit store engagement vil hun sørger for, at alle kommer godt igennem bolighandlen.


Camilla er glad og smilende og altid engageret i sit arbejde, og er en fornøjelse af have på kontoret.


Ditte Neve Andersen

DITTE NEVE ANDERSEN

SAGSBEHANDLER TRAINEE
TELEFON: 50405050
MOBIL: 51908398

E-MAIL: ditte@boligkompagniet.dk

Ditte er vores dygtige og servicemindede trainee, som står for lidt af hvert.


I kan både komme til at møde hende på kontoret og i telefonen. Herudover er det også Ditte der står for praktiske papir arbejde i før-salgs-fasen og samtidig sørger hun for at alle vores kunder får det bedst mulige præsentationsmateriale til avis mv.


Ditte har siden handelsskolen fundet ejendomsmægler branchen virkelig interessant, det var dog først efter 6 år som salgsassistent i Matas, at hun tog springet og uddannede sig som finansøkonom, og blev færdig uddannet i juni 2017.


Ditte er en glad og smilede person, som altid er åben og imødekommende. Man kan møde hende på kontoret, hvor hun sidder klar til at modtage jer med et smil.


Sælg_dit_hus

Vi er altid på jagt…

Søger du nye udfordringer og er lokal ejendomsmægler, med flere års erfaring i Roskilde, har du et godt netværk og kan du se dig selv være en del af vores team, hvor der er rig mulighed for indflydelse, og en uformel tone, et godt sammenhold og et fagligt stærkt team. Så kontakt os for et uforpligtigende møde, og hør mere om jobmulighederne.